Aktualno

Bodite na tekočem z dogodki ali si popestrite dan s prebiranjem naših FUN blogov!

4 ideje za #FUNtastične krompirjeve počitnice

4 ideje za #FUNtastične krompirjeve počitnice

Naslednji teden se začnejo krompirjeve počitnice. Zakaj se tako imenujejo? Ker so včasih otroci ostali doma zato, da so se našemili za noč čarovnic, izrezovali strašne buče in čofotali v toplicah. Zdaj pa so doma zato, da pomagajo pobirati krompir. Ali pa je obratno? Letošnje leto je pač obrnjeno na glavo.

Kako je biti del Jr. NBA kampov?

Kako je biti del Jr. NBA kampov?

Zadnji dve leti sem nekje tak čas preživljala v Valenciji. Ne pod palmico s sladoledom, ampak službeno. Ja, prav si prebral – službeno. Moram ti priznati, da mi je bilo v telovadnicah s košarkarsko žogo še bolj #FUNtastično kot na marsikaterem dopustu. Kako to? Z ekipo smo bili ponosno del *Jr.NBA kampov!

Kaj in zakaj delamo v Pineti?

Kaj in zakaj delamo v Pineti?

V tem času, ko to tipkam, 65 osnovnošolskih otrok črta dneve do 13. 7. 2020, ko gremo skupaj na morje. To ne bi bilo nič posebnega, če ne bi bili te otroci iz družin s socialno indikacijo. Če ne bi za večino teh otrok bile to tudi edine prave počitnice in prvo srečanje z morjem. Ravno zato je še posebno lepo biti del tega letovanja Mestne občine Kranj (MOK).

Kako je živeti v hotelu?

Kako kratko in jedernato odgovoriti na vprašanje »Kaj delate pri FUN4U?« Težko. Če poklikaš po naši spletni in pogledaš naše objave na socialnih omrežij, lahko vidiš, da pokrivamo kar nekaj področij. Prvo, s katerim sem se sama bolj konkretno spoznala in priznam, tudi navezala, je bila hotelska animacija.

Stopite v stik z nami, z veseljem vam bomo pomagali.

FUN4U d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Zapri
Povzetek košarice
Košarica je prazna.
Dodaj izdelke
Zapri
Nazaj na vrh