Kampi za otroke

Počitnice, o katerih bodo še dolgo govorili!

Ponudite otrokom kvalitetno preživljanje aktivnih, zabavnih, poučnih in ustvarjalnih počitnic, o katerih bodo še dolgo govorili!

Zakaj naši kampi?

Imamo večletne izkušnje z delom z otroki in organizacijo ter izvedbo različnih kampov.

Ampak! Otroci znajo biti najbolj iskreni kritiki, ki jim ni mar za tvoje izkušnje na papirju, ampak za občutek in doživetje, ki ga dobi stabo. Zato nam je še posebej v zadovoljstvo, ko jih vsakič znova navdušimo! Vsak kamp je za nas nekaj posebnega in v vsakega investiramo vso znanje in energijo, ki jo imamo. Predani smo cilju: nasmejani otroci, ki komaj čakajo, da se naslednje leto spet vidimo.

ZAKAJ zaupati organizacijo kampa nam:

#FUNtastična popestritev z rekviziti!

Imamo pestro zbirko lastnih atraktivnih rekvizitov, ki bodo vašemu kampu dodali še tisto piko na I in poskrbeli za res zapomnljiva doživetja. Prepričani smo, da boste z njimi še dodatno izstopali od konkurence in navduševali otroke ter starše.

Našli ste kadrovsko rešitev!

Zagotavljamo vrhunskost izvedbe s svojo lastno in interno izobraženo #FUNtastično ekipo. Njihova nalezljiva pozitivna energija in zanesljivost je pomemben člen in prednost vsakega kampa.

Vse na enem mestu

Za uspešno izpeljavo kampa potrebujete znanje in podporo iz različnih področij. Ne izgubljajte časa z iskanjem ekipe! Sodelujte z nami. Poskrbimo za vse. Od idejne zasnove do izvedbe!

Z nami ste v varnih rokah.

Lahko nam zaupate reševanje vseh izzivov na poti in mirno spremljate le rešitve do cilja. Naše dolgoletne izkušnje z organizacijo, izvedbo in soustvarjanjem različnih kampov za otroke so nas naučile ogromno.

Kaj vse naredimo za vas?


V sklopu organizacije in koordinacije:

  • Oglašujemo kamp.
  • Zbiramo prijave in komuniciramo s šolo, starši, trenerji.
  • Zbiramo sponzorska/donatorska sredstva.
  • Organiziramo namestitev in prehrano.
  • Izberemo in pripravimo ekipo ter jih koordiniramo na terenu.
  • Pripravimo in profesionalno izvedemo pester animacijski program.
  • Poskrbimo za atraktivne animacijske rekvizite.
  • Nudimo vso tehnično podporo pri organizaciji in izvedbi kampa.Podjetja, športniki, zavodi in vsi, ki si želite ustvarjati #FUNtastične kampe za otroke: Vašo idejo razvijemo & vaše trenutno stanje nadgradimo! Pri tem nas vodi misija, da otroci s kampa odnesejo čim več nepozabnih spominov. Ste za?


Pišite nam

Kontaktirajte nas preko spodnjega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili. Polja označena z * so obvezna!

FUN4U d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Kreiramo preproste trenutke sreče in zapomnljive spomine.

Stopite v stik z nami, z veseljem vam bomo pomagali.

FUN4U d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Zapri
Povzetek košarice
Košarica je prazna.
Dodaj izdelke
Zapri
Nazaj na vrh