Kampi za otroke

Počitnice, o katerih bodo še dolgo govorili!

Ponudite otrokom kvalitetno preživljanje aktivnih, zabavnih, poučnih in ustvarjalnih počitnic, o katerih bodo še dolgo govorili!

Podjetja, športniki, zavodi in vsi, ki si želite ustvarjati #funtastične kampe za otroke

Organizirajte otrokom počitnice, zaradi katerih bodo pozabili na telefon.  Zagotavljamo vam vse - od ideje, promocije in izvedbe. Prek pestrega animacijskega programa in pod skrbnim vodstvom naše ekipe otroci okrepijo socialne veščine in se vsakič znova veselijo počitnic.

Lahko razvijemo vašo idejo ali nadgradimo vaše trenutno stanje. Odprti smo za različne vrste sodelovanja. Pri tem nas vodi želja, da otroci s kampa odnesejo čim več nepozabnih spominov. Ste za?

Sodelujmo

Zakaj naši kampi za otroke?

Imamo večletne izkušnje z delom z otroki in organizacijo ter izvedbo različnih kampov.

Obožujemo otroke in otroci nas. Vemo, da znajo otroci biti najbolj iskreni kritiki, ki jim ni mar za “izkušnje na papirju”, ampak za občutek in doživetje, ki ga dobijo. Zato nam je še posebej v zadovoljstvo, ko jih vsakič znova navdušimo! Vsak otroški kamp je za nas nekaj posebnega. Z vsem znanjem in energijo smo predani cilju: nasmejani otroci, ki komaj čakajo, da se naslednje leto spet vidimo.

ZAKAJ zaupati organizacijo kampa nam:

#FUNtastična popestritev z rekviziti!

Imamo pestro zbirko atraktivnih rekvizitov, ki kampu dodajo tisto “piko na i” in poskrbijo za FUNtastična doživetja. Kot v lunaparku! Z njimi še dodatno izstopajte od konkurence in navdušite otroke ter starše.

Našli ste kadrovsko rešitev!

Zagotavljamo brezhibnost izvedbe s svojo lastno in interno izobraženo #FUNtastično ekipo. Njihova nalezljiva pozitivna energija in zanesljivost je pomemben člen in prednost vsakega kampa.

Vse na enem mestu

Za uspešno izpeljavo kampa za otroke potrebujete znanje in podporo z različnih področij. Ne izgubljajte časa in denarja z iskanjem ekipe in opreme! Sodelujte z nami. Poskrbimo za vse. Od idejne zasnove do izvedbe.

Z nami ste v varnih rokah.

Lahko nam zaupate reševanje vseh izzivov na poti in mirno spremljate le rešitve do cilja. Naše dolgoletne izkušnje z organizacijo, izvedbo in soustvarjanjem različnih kampov za otroke vam prihranijo učenje na lastnih napakah.

Naša obljuba

“ To so najboljše aktivne in zabavne počitnice, ki jih otroci obožujejo, starši pa so brez skrbi.”

Poskrbimo za celotno organizacijo in izvedbo kampa za otroke.

Ponudba


Celostna organizacija in koordinacija kampa za otroke :

  • Promocija in oglaševanje kampa za otroke.
  • Zbiramo prijave in komuniciramo s šolo, starši, trenerji.
  • Zbiramo sponzorska/donatorska sredstva.
  • Organiziramo namestitev in prehrano.
  • Po potrebi organiziramo avtobusni prevoz do kampa.
  • Izberemo in pripravimo ekipo ter jih koordiniramo na terenu.
  • Pripravimo in profesionalno izvedemo pester animacijski program.
  • Poskrbimo za atraktivne animacijske rekvizite.
  • Nudimo vso tehnično podporo pri organizaciji in izvedbi kampa.

Organizirajte najboljši kamp za otroke

Naj vam naša izkušena ekipa pomaga pri ideji, organizaciji, koordinaciji in promociji  vašega kampa za otroke. Zaupajte nam svoje želje, mi pa bomo poskrbeli, da jih uresničimo.


Pišite nam

Pokličite nas, nam pišite ali pošljite enostaven obrazec. Izbira je vaša. Hitro vam bomo pomagali najti primerno rešitev za vaš dogodek! Polja označena z * so obvezna!


FUN4U d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Ustvarjamo srečne trenutke  in trajne spomine.

Stopite v stik z nami, z veseljem vam bomo pomagali.

FUN4U d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Zapri
Povzetek košarice
Košarica je prazna.
Dodaj izdelke
Zapri
Nazaj na vrh