Hotelska animacija

Preverjen animacijski program!

Spomini na vašo lokacijo ostanejo za vedno. Naj bodo lepi. Vašim gostom ponudite pester animacijski program, ki kvalitetno nadgradi vašo turistično ponudbo.

Z bogatim animacijskim programom vtisnite vašo destinacijo v srca gostov

Vaši gostje so navajeni vsega. Zahtevajo še več. Kaj jim boste ponudili letos? Pri nas pokrivamo vse segmente hotelske zabave – animacije, tako da se vi lahko v miru posvetite svojemu delu. Naša FUNtastična ekipa animatorjev bo poskrbela, da vašim gostom nikoli ne bo dolgčas.

Sodelujmo

Mnenja strank

Naše zadovoljne stranke smo vprašali: 

Kaj menijo o naših hotelskih animacijah, kaj je najboljše in ali bi nas priporočali dalje.


Pridružite se našim zadovoljnim strankam.

"Fokus in trdo delo zagotavljata neskončno zabavo V Termah Zreče smo vedno stremeli k najboljšemu in ko se je glas o fantastičnih Fun4U animatorjih razširil tudi preko Trojan, smo hitro stopili v stik. Od vsega začetka sem bila navdušena nad fokusom te »takrat« še precej mlade ekipe. Od idejne zasnove do izvedbe je bila vedno dolga pot z usklajevanji različnih interesov, a na koncu smo bili izplena vsi veseli. Vedno sveže ideje, so pripomogle raznovrstni bazenski in hotelski animacij, kar se je odražalo tudi na zadovoljstvu naših gostov. Delo z ekipo Fun4U je zame kot eliksir življenja. Njihovega optimizma, dobre volje, dojemanja življenja kot velike igre se človek zlahka naleze. Vse to pa se odraža na njihovem res fantastično opravljenem delu. Kapo dol."

Nina Buh

SloveNina

Zakaj naša hotelska animacija?

Smo vaš samostojni zabavni oddelek z glavnim ciljem - povečati število vračanj zadovoljnih gostov na vašo destinacijo.

Glede na strukturo vaših gostov, letni čas in vaše kapacitete za vas oblikujemo in izvajamo preverjene animacijske programe - za najmlajše, najstnike, športne aktivnosti in program za seniorje. Pester nabor lastnih rekvizitov nam omogoča še dodatno popestritev programa.

ZAKAJ zaupati animacijo gostov nam:

Zavezani k rezultatu

Naša misija je povečati dodano vrednost hotela preko animacijskega programa. Z osebnim pristopom, skozi različne animacijske aktivnosti, vplivamo na večkrat letno vračanje zadovoljnih gostov.

Rešujemo kadrovski izziv

Za vašo destinacijo naredimo izbor usposobljenih animatorjev, jih dodatno izobrazimo, seznanimo z vašim osebjem in vsemi posebnostmi vaše lokacije. Zagotavljamo, da bodo gostje preko animacijske ekipe spoznali vašo zgodbo in se navezali na vašo destinacijo.

Znanje in izkušnje

Na osnovi večletnih izkušenj imamo preverjen in utečen način uvajanja v lokacijo (od izbora animatorjev, izobraževanj, pisanja animacijskih programov do koordiniranja izvedbe in vodenja celotnega projekta).

Obogatitev turistične ponudbe

S tematskim programom, prilagojenim vaši destinaciji, zadovoljimo vedno obširnejše potrebe in želje gostov. Animacijska ekipa skozi različne pristope aktivno vključi obiskovalca in mu ponudi edinstveno izkušnjo ter popestritev obiska.

Naša obljuba

“ Z nami bo vaš delovni proces vedno v koraku s časom.” 

Imamo preverjen sistem kako navdušiti in motivirati goste, da se bodo večkrat letno vračali k vam.

Ponudba

Kaj vse naredimo za vas?


Za vas pokrivamo vse segmente animacije :

  • Samostojna izpeljava projekta z aktivnim sodelovanjem naročnika.
  • Priprava pestrega zabavnega programa s tematskimi dnevi.
  • Osebni stik, tako z gosti kot tudi s celotnim osebjem in posledično vračanje gostov na vašo destinacijo = dolgoročnost in dodana vrednost.
  • Skupna rast v skladu z vizijo vaše destinacije.
  • Kvaliteta izvedbe, profesionalni pristop ter kreativnost pri animaciji.

Funtastična ekipa animatorjev

Za ekipo animatorjev, ki izvajajo turistično animacijo, letno pripravimo izobraževanje, na katerem, poleg prenosa znanja, nadgrajujemo ekipno delo in poudarimo pomen turistične animacije. Tako že pred samim delom na terenu poskrbimo, da se ekipa med seboj spozna in poveže, kar privede do rezultata - visoko motivirana ekipa, ki na terenu na najvišjem nivoju predstavlja vašo destinacijo.

Razpolagamo z lastno bazo turističnih animatorjev, kar nam omogoča, da za vsako destinacijo posebej naredimo izbor primerne ekipe. Naročniku tako pomagamo pri reševanju kadrovskega izziva, ki v turizmu vsako leto predstavlja večjo oviro.

Nadgradite storitve vaše destinacije s preverjeno turistično animacijo

Naj vam naša izkušena ekipa pomaga pri pripravi animacijskega programa zapomnljivih doživetij za vaše goste vseh starosti. Zaupajte nam svoje želje, mi pa bomo poskrbeli, da jih uresničimo.


Pišite nam

Pokličite nas, nam pišite ali pošljite enostaven obrazec. Izbira je vaša. Hitro vam bomo pomagali najti primerno rešitev za vaš dogodek! Polja označena z * so obvezna!


FUN4U d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Ustvarjamo srečne trenutke  in trajne spomine.

Stopite v stik z nami, z veseljem vam bomo pomagali.

FUN4U d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Zapri
Povzetek košarice
Košarica je prazna.
Dodaj izdelke
Zapri
Nazaj na vrh