Hotelska animacija

Preverjen animacijski program!

Trajni spomini na vašo lokacijo ostanejo za vedno, zato je ključnega pomena, da gostom ponudite kvalitetno obogatitev turistične animacije.

Zakaj hotelska animacija?

Na destinacijah, kjer izvajamo animacijo, predstavljamo samostojni zabavni oddelek hotela z glavnim ciljem - povečati število vračanja zadovoljnih gostov na vašo destinacijo.

ZAKAJ zaupati hotelsko animacijo nam:

Zavezani k rezultatu

Naša misija je povečati dodano vrednost hotela preko animacijskega programa. Z osebnim pristopom, skozi različne animacijske aktivnosti, vplivamo na večkrat letno vračanje zadovoljnih gostov.

Rešujemo kadrovski izziv

Za vašo destinacijo naredimo izbor usposobljenih animatorjev, jih dodatno izobrazimo, seznanimo z vašim osebjem in vsemi posebnostmi vaše lokacije. Zagotavljamo, da bodo gostje preko animacijske ekipe spoznali vašo zgodbo in se navezali na vašo destinacijo.

»Know how«

Na osnovi večletnih izkušenj imamo preverjen in utečen način uvajanja v lokacijo (od izbora animatorjev, izobraževanj, pisanja animacijskih programov do koordiniranja izvedbe in vodenja celotnega projekta).

Obogatitev turistične ponudbe

S tematskim programom, prilagojenim vaši destinaciji, zadovoljimo vedno obširnejše potrebe in želje gostov. Animacijska ekipa skozi različne pristope aktivno vključi obiskovalca in mu ponudi edinstveno izkušnjo ter popestritev obiska.

Mnenja strank

Naše zadovoljne stranke smo vprašali: 

Kaj menijo o naših hotelskih animacijah, kaj je najboljše in ali bi nas priporočali dalje.


POGLEJ, kaj so povedali!

"Fokus in trdo delo zagotavljata neskončno zabavo V Termah Zreče smo vedno stremeli k najboljšemu in ko se je glas o fantastičnih Fun4U animatorjih razširil tudi preko Trojan, smo hitro stopili v stik. Od vsega začetka sem bila navdušena nad fokusom te »takrat« še precej mlade ekipe. Od idejne zasnove do izvedbe je bila vedno dolga pot z usklajevanji različnih interesov, a na koncu smo bili izplena vsi veseli. Vedno sveže ideje, so pripomogle raznovrstni bazenski in hotelski animacij, kar se je odražalo tudi na zadovoljstvu naših gostov. Delo z ekipo Fun4U je zame kot eliksir življenja. Njihovega optimizma, dobre volje, dojemanja življenja kot velike igre se človek zlahka naleze. Vse to pa se odraža na njihovem res fantastično opravljenem delu. Kapo dol."

Nina Buh

SloveNina

Naša obljuba

Z nami bo vaš delovni proces vedno v koraku s časom. 

Imamo preverjen sistem kako navdušiti in motivirati goste, da se bodo večkrat letno vračali k vam.

Kaj vse naredimo za vas?


  • Samostojna izpeljava projekta z aktivnim sodelovanjem naročnika.
  • Priprava pestrega zabavnega programa s tematskimi dnevi.
  • Osebni stik, tako z gosti kot tudi s celotnim osebjem in posledično vračanje gostov na vašo destinacijo = dolgoročnost in dodana vrednost.
  • Skupna rast v skladu z vizijo vaše destinacije.
  • Kvaliteta izvedbe, profesionalni pristop ter kreativnost pri animaciji.


EKIPA

Za ekipo animatorjev, ki izvajajo turistično animacijo, dvakrat letno pripravimo interno izobraževanje na katerem, poleg prenosa znanja, nadgrajujemo ekipno delo in poudarimo pomen turistične animacije. Tako že pred samim delom na terenu poskrbimo, da se ekipa med seboj spozna in poveže kar privede do rezultata - visoko motivirana ekipa, ki na terenu na najvišjem nivoju predstavlja vašo destinacijo.

Razpolagamo z lastno bazo turističnih animatorjev, kar nam omogoča, da za vsako destinacijo posebej naredimo izbor primerne ekipe. Naročniku tako pomagamo pri reševanju kadrovskega izziva, ki v turizmu vsako leto predstavlja večjo oviro.

Nadgradite storitve vaše destinacije s kvalitetno turistično animacijo. Pišite nam in skupaj bomo pripravili program zapomnljivih doživetij za vaše goste!


Pišite nam

Kontaktirajte nas preko spodnjega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili. Polja označena z * so obvezna!

FUN4U d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Kreiramo preproste trenutke sreče in zapomnljive spomine.

Stopite v stik z nami, z veseljem vam bomo pomagali.

FUN4U d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Zapri
Povzetek košarice
Košarica je prazna.
Dodaj izdelke
Zapri
Nazaj na vrh