Organizacija dogodkov

Organizacija dogodkov na višjem nivoju!

Ste pripravljeni, da organizacijo vašega dogodka dvignemo na višji nivo? Izkušnje so nas naučile, da je pri načrtovanju dogodka potrebno preučiti in uskladiti množico različnih komponent. Z vami bomo sodelovali na vsakem koraku – od načrtovanja do izvedbe.

Zakaj naši dogodki?

Naš pristop organiziranja je oseben, prilagodljiv, profesionalen in naravnan k iskanju rešitev. 

Komunikacija predstavlja ključno komponento v sodelovanju z nami zato naročnika aktivno vključimo v naš proces organiziranja, da je neprestano seznanjen z vsem kar se dogaja.

ZAKAJ zaupati organizacijo dogodka nam:

»Last minute« podpora

Smo strokovnjaki na področju reševanja last minute izzivov. Z nami ste v varnih rokah.

Kreativne ideje

Stremimo k unikatnosti in kreativnosti, da lahko z uporabo novih trendov povezujemo klasiko z inovacijami.

Zanesljivost

Zaupanje z naročniki gradimo preko odzivnosti in z ažurnim izpolnjevanjem obljub.

Osebni pristop

Vsakega partnerja obravnavamo individualno, enako skrbno in zavzeto ter s transparentno komunikacijo gradimo dolgoročen odnos.

Naša obljuba

Poskrbeli bomo, da bo vsak dogodek ustrezal vaši viziji in presegel vaša pričakovanja

Hkrati pa organizacija in izvedba ne bo bremenila zaposlenih vašega podjetja.

Mnenja strank

Naše zadovoljne stranke smo vprašali: 

Kako se imate na naših dogodkih, kaj je najboljše in ali bi nas priporočali dalje.


POGLEJ, kaj so povedali!

"V veliko zadovoljstvo nam je bilo sodelovati z ekipo FUN4U, ki je s svojimi športnimi rekviziti odlično popestrila naš dogodek in s profesionalno izvedbo prispevala, da so na svoj račun prišli vsi športni navdušenci. Največji doprinos pa so vedno ljudje, ki s prijaznostjo, komunikativnostjo in dobro voljo svojo pozitivno energijo širijo daleč naokoli. Slednje vrednote mlada in zagnana ekipa FUN4U prav gotovo premore, zaradi česar se že veselimo našega naslednjega sodelovanja! Do takrat pa - keep up the good work!"

Katja Saje

Funkit Marketing

"Poslali ste najbolj vztrajne animatorje, prevedrili smo deževni dve uri in potem so fantje in punce naredili eno krasno animacijo za vse obiskovalce. Edini so bili, ki so vztrajali in imeli do večera polne roke dela. Res bi jih rada pohvalila in prosim, da zahvalo prenesete tudi do njih. S takšno ekipo ste se res izkazali, hvala vam, da ste se odločili sodelovat z nami in res upam, da se naše poti še velikokrat srečajo."

Zavod za šport, turizem in prosti čas Sežana

"Fun4U zagotovo odlikujejo hitro razumevanje okoliščin projekta, ekspresno iskanje rešitev, podajanje kreativnih idej in prilagodljivost ter odličnost v še tako nepričakovanih situacijah."

Patricija Premrov

Futura

"Z ekipo Fun4U sodelujemo že nekaj let. Predvsem smo navdušeni nad izjemno kakovostjo opravljenih storitev, hiter odziv in nad prilagodljivostjo naših želja. Ekipa Fun4u je vedno zanesljiva, zato je z njimi prav užitek sodelovati, z zabavnim pristopom pa vse načrtovane projekte, vedno izpeljejo na pričakovanem nivoju. Izredno cenimo tudi kreativne vložke in ideje, ki so značilne za ekipo Fun4U. Veselimo se sodelovanja tudi v prihodnje."

Pia Tršinar

Baby Center

"Podjetje Fun4u je sinonim za kakovost, profesionalnost in zanesljivost. Na vse naše prošnje so se hitro in proaktivno odzvali ter v času sodelovanja na projektu nudili stalno podporo. So vzoren primer dobre poslovne prakse in zagotavljanja storitev na najvišjem možnem nivoju."

Laura Miklič

FABulatorji

"Z izvedbo otroške animacije smo bili v Red Orbitu res izjemno zadovoljni, saj je animatorka Tjaša znala pritegniti otroke, imela je veliko materiala za igro, bila je res odlično pripravljena. Otroci so z veseljem sodelovali pri igri, še posebej navdušeni so bili nad poslikavo obraza. :) Animacija pri Fun4u je bila prava izbira in jo vsakomur priporočamo. :)  Prav tako bi pohvalili samo koordiniranje ter pripravo na animacijo, saj pri Fun4U upoštevajo vse naročnikove želje in potrebe."

Pika Brce

Red Orbit

"V podjetju Incom Leone imamo radi sladolede, sončno vreme in pa pozitivno energijo. Ravno zaradi tega smo se povezali z agencijo Fun 4 U, ki jo najbolje opišeta prav ti dve frazi: prekipevanje pozitivne energije ter ustvarjanje sonca tudi ob deževnih dneh (ko smo jim predali sladoled, pa smo ugotovili, da znajo prodajati tudi le-tega :) ). Fun 4 U team nas je navdušil s svojim profesionalnim, sistematičnim in pozitivnim pristopom do dela, nasmejanimi promotorkami ter proaktivnimi predlogi. Všeč nam je, da so takoj začutili naše potrebe ter nas obravnavali kot partnerja in ne zgolj kot stranko, čeprav smo jim dali kar težko nalogo promoviranja sladoleda v zimskih mesecih. Se zelo veselimo prihodnjih skupnih projektov!"

Incom LEONE d.o.o.

Tamara Juričić

Ob izjemno uspešnem Telemachovem dogodku Družinski dan, ki je potekal v nedeljo, 29. 9. 2019, na parkirišču pred upravno stavbo Telemacha, se vam iskreno zahvaljujem za ves vaš trud, čas, energijo in ŠE VEČ. Za krstni dogodek Družinski dan smo dosegli NAJVEČ in to v tako kratkem času (kljub večkratnemu prestavljanju termina in celotne ekipe, ki smo bili vključeni pri izvedbi in organizaciji). Telemachov družinski dan s celotnim spremljevalnim programom in pozitivno »navihanostjo« tako otrok kot odraslih je tako dosegel VELIIIIIIIK in POZITIVEN odziv obiskovalcev, Telemachovih zaposlenih, predvsem pa družinskih članov. Še enkrat VEČ se vam resnično zahvaljujem za vašo energijo, ki ste jo namenili v ta projekt. Se že veselim nadaljnjih skupnih projektov!

Aleksandar Kovačević

Telemach

Mlada ekipa, prijazno osebje, neverjetna energija, profesionalno delo. Vse to je ekipa FUN4U. Brez njih naši dogodki nebi bili tako zabavni kot so!

Jure Kvas

Direktor Smile Festivala

V sklopu organizacije in koordinacije dogodka nudimo podporo pri:

  • Zagotavljanju izkušene, profesionalne in pripadne ekipe.
  • Idejni zasnovi in kreativnih vložkih.
  • Izboru lokacije, predlogih za catering, izboru glasbene spremljave.
  • Pripravi pravno – formalnih postopkov, ki so potrebni za organizacijo dogodka.
  • Foto in video materialu.
  • Logistiki, skladiščenju in tehnični postavitvi.
  • Postavitvi in pospravljanju dogajalnega prostora.
  • Animaciji in popestritvi dogodka + najemu atraktivnih in inovativnih rekvizitov.
  • Svetovanju, pripravi in dobavi promocijskega materiala.
  • Izvedbi in izboru grafične podobe.

Poleg vsega naštetega v organizacijo vključujemo LASTNO EKIPO, ki vsakemu dogodku doda piko na i: izkušeni animatorji, prodajno naravnani promotorji, izobražene hostese, moderatorji z večletnimi izkušnjami, energične maskote, umetniki za poslikavo obraza in modeliranje balonov, pravljični liki, DJ-i različnih glasbenih zvrsti.

To bi priporočal vsakemu! Zato, ker vidim, da vsi uživajo, da so se res sprostili. To je namen tega, zato priporočam.

Sebastjan Križman

Direktor podjetja GO-ST

Qoute TB

Promo video

V spodnjem videu si POGLEJTE, kako lahko izgleda naš dogodek:

Mnenja strank

Naše zadovoljne stranke smo vprašali: 

Kako se imate na Team buildingu, kaj je najboljše in ali bi nas priporočali dalje.


POGLEJ, kaj so povedali!

"Imeli smo se super, otroci so nadvse uživali, zaposleni so bili vsi po vrsti prijetno presenečeni. Glede dogodka sem dobila same pohvale, kar gre zasluga tudi vam, vsakemu posebej. Še enkrat lepa hvala in se vidimo ob drugi priložnosti."

Špela Mihič, Marketing specialist

Cargo-partner d.o.o.

''XXXL pikado je zagotovo odlična popestritev vsakega druženja, bodisi poslovno-družabnega ali samo zabavnega; v ljudeh prebudi željo po aktivnem sodelovanju, tekmovalnosti in, seveda, zabavi. Enostavna in hitra postavitev in odlični animatorji sta zagotovo še dodatna razloga, da to igro dodaš v scenarij dogodka. Zelo priporočam!''

Marjetka Gaberšek

GAMA, Velenje, d.o.o.

"Sodelovanje z ekipo »fun4« je postala za Sindikat delavcev v zdravstveni negi Slovenije že stalnica. Tako nam ni potrebno razmišljati na kakšen način bomo animirali naše člane, predvsem pa najmlajše na naših tradicionalnih piknikih. Odlikujejo jih ideje, mladost, zagnanost, predvsem pa profesionalen odnos do naročnika.  »fun4« je sinonim za vse tisto lepo, kar se nam na naših dogodkih dogaja."

Marjan Meglič

SDZNS

"Sodelovanje s FUN4U je bilo res prijetno. Zelo mi je bil všeč že sam začetek usklajevanja dogodka, saj so bili zelo odprti za naše želje in potrebe. Skupaj smo našli pravi program-rdečo nit, kako njihove rekvizite vkomponirati v naš dogodek, da bo pomen pravi. Tudi sam dogodek je potekal kot dogovorjeno in brez težav. Kljub manjši zamudi s pričetkom programa, so moderator in ostali prisotni ekipe Fun4U izpeljali zabavni del v dogovorjenem času. Pohvala moderatorju, ki je našo publiko podjetnikov znal ravno prav animirati. Mislim da smo skupaj izpeljali odličen dogodek, vsaj glede na feed-back udeležencev po dogodku. Hvala vam in toplo priporočam."

Andreja Mrzlikar

CEED

DOGODKE in ANIMACIJO IZVAJAMO:

V nakupovalnih središčih, na športnih, poslovnih in družabnih dogodkih, na otroških prireditvah, maratonih, otvoritvah in sejmih, na smučiščih, plažah in bazenih ...

Zagotovite si unikatno zasnovan in zanesljivo organiziran dogodek! Pišite spodaj.

Pišite nam

Kontaktirajte nas preko spodnjega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili. Polja označena z * so obvezna!

FUN4U d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Kreiramo preproste trenutke sreče in zapomnljive spomine.

Stopite v stik z nami, z veseljem vam bomo pomagali.

FUN4U d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Zapri
Povzetek košarice
Košarica je prazna.
Dodaj izdelke
Zapri
Nazaj na vrh