"Vi delate tudi dogodke?"

JA! Mi delamo tudi dogodke. “A res, kje pa?” Delali smo že v nakupovalnih središčih, na športnih, poslovnih in družabnih dogodkih, na otroških prireditvah, maratonih, otvoritvah in sejmih, na smučiščih, plažah in bazenih … Da ti odgovorim še z nadpomenko: POVSOD!

Danes imam okroglo obletnico! Ne, ne starosti ali zaljubljene zveze. 10. obletnico blog zapisa! Praznujem jo na Rogli, nazdravljam s čokolado in ti maham v dolino. Delam hotelsko animacijo in me ta vikend še ne bo domov. Kar pomeni, da grem lahko še nekajkrat na Pot med krošnjami (Si že bil? Kulsko je;)) in da bom zamudila letošnji Smile Ljubljana festival. (Ob tej priliki: čestitke ekipi, da ste uspeli, kljub trenutnem, ne preveč rožnatem stanju, izpeljati zadevo in postaviti festival v novi normalnosti.) Če mogoče še nisi slišal, to je bivši Tušev tek barv. In ja, tudi tam smo bili zraven.

Lani so vas na tem dogodku zabavali naši rekviziti na prizorišču in naši moderatorji na odru (Bravo MC DavidT in Klemen Kopina #PonosniNaVaju). Poleg tega pa sta dve naši skrbeli za to, da je dnevni program, potekal kot po maslu. Dve naši sva jaz in Maja. In koordinacija dnevnega programa pomeni 40.000 korakov in 444 klicev. Pomeni usklajevanje vseh razstavljalcev, iger, kombijev, promotorjev, maskot … na prizorišče in potem, ob pravem času, iz prizorišča.FUN4U izziv tokrat ni izziv ampak je predlog. Ko boš naslednjič imel občutek, da imaš veliko nekih težav – pojdi nekam v hrib, nekam visoko, nekam na nek stolp, karkoli takega. Ko boš potem gledal navzdol in opazoval majhne hiše in majhne ljudi, ti garantiram, da se ti bojo zdele tvoje težave še manjše. Celo najmanjše od vsega, kar vidiš.

Ampak veš kaj? Tudi če greš še tako daleč in če je pred tabo 400 ljudi, se bo ena stvar še vedno videla. Naši XXXL rekviziti. Poglej si to, kako izstopajo v lanski množici Tuševega teka barv.Sodelovati pri tako zabavnih dogodkih je zabavno, kakopak! Ampak to, da je dogodek zabaven, da je dogodek uspešen, je mogoče le tako, da tisti ljudje, z najmanj štirimi akreditacijami in prepustnicami okoli vratu, vrhunsko opravijo svoje delo. Tudi vse te tete in strici iz ozadja se v ozadju in v pripravah zabavajo/mo. Že naše ime podjetja pove, da je tega pri nas veliko. To je vse res, AMPAK! Zabava še zdaleč ni vse kar znamo in počnemo!

Na naši spletni strani si lahko prebereš, da lahko poskrbimo za vse. Od načrtovanja, do izvedbe. Izvedbe dogodkov lahko tedensko opazuješ na naših družabnih omrežjih. Tam vidiš, kako naše nasmejane punce mahajo iz boomeranga na storiju. Ne vidiš pa načrtovanja. Ampak veš, nobena izvedba se ne zgodi brez načrtovanja/organizacije. Ko naslednjič vidiš en delček naše “izvedbe”, se spomni na to, da je ta delček le zgornji del ledene gore – spodaj, pod gladino je skrit ogromen del ledu – organizacije.

Zase radi rečemo, da smo “strokovnjaki na področju last minute izzivov.” To je res. To smo nekaj časa imeli napisano še na steni v pisarni, potem veš, da je res. Problem maker solver! Največ last minute težav se vam zna zgoditi z ekipo. No, ne če sodelujete z nami in našo veliko bazo preverjenih animatorjev, hostes, DJ-jev, moderatorjev, maskot …. Pri nas ni panike, če ena promotorka zboli v petek zvečer, ker bomo do sobote zjutraj imeli že dve novi, pripravljeni za akcijo. #brezskrbi

Še ena lastnost, po kateri se ločimo od drugih, je osebni stik. O tem sem pisala že pri hotelski animaciji, se spomniš? (Namig: Blog #2, beri spodaj;)) “Verjetno pomembnost osebnega stika res najbolj razumeš, ko enkrat vidiš, kako se otroku zasvetijo učki, ko ga srečaš čez 3 dni v hotelu in se ga spomniš, PO IMENU! Vsi se radi počutimo pomembne/prepoznane, ni važno koliko smo stari in kaj je naša služba. #rememberthat!” No, to velja tudi tukaj, ne samo za otroke, goste in sodelavce v hotelu. To velja povsod in vedno. Vsakega partnerja obravnavamo individualno, enako skrbno in zavzeto, predvsem pa z njim gradimo odnos, osebni odnos.

V takem odnosu si tudi lažje zaupamo. V takem odnosu naročniku čez vikende ni potrebno priti na dogodek in preverjati situacije. Ni mu treba niti P od pomisliti na službo. Mi smo tam zato, da vse poteka še bolj gladko od (hmm, od česarkoli, kar je res res gladko? ;)). Mi smo tam zato, da rešimo tudi tisto, kar ni iskalo rešitve in da ne organiziramo samo dogodkov ampak ustvarjamo zapomnljiva doživetja!

Prepričana sem, da bomo kaj kmalu imeli tudi čisto svoje, čisto lastne in čisto naše velike dogodke. Že zdaj te vabim, da prideš: Lepo vabljen. Do takrat (ali vsaj do naslednjega bloga;)) pa:

Adijos,

Špela


Stopite v stik z nami, z veseljem vam bomo pomagali.

FUN4U d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Zapri
Povzetek košarice
Košarica je prazna.
Dodaj izdelke
Zapri
Nazaj na vrh