Organizacija dogodkov - uspešne zgodbe - Fun4U

AGENCIJA ZA VARNOST PROMETA

Ljudje se premalo zavedamo posledic vplivov nevarne vožnje. Življenje je eno samo. Poskrbimo, da prehitro ne ugasne.
Vozimo pametno.

Sodelovanje se je pričelo s skupnim interesom. Ozavestiti in predstaviti, prebivalcem Slovenije pametno vožnjo in udeležbo v prometu in z razliičnimi aktivnostmi spodbuditi zavedanje ljudi.
Skupaj smo začeli s preventivnimi dogodki v različnih krajih po Sloveniji, kjer smo predstavili negativne vplive na vožnjo ter testirati znanje o udeležebi v prometu mladih in starejših.

Na dogodkih smo predstavili različne demonstracijske naprave, s katerimi Javna Agencija R za varnost prometa opozarja kakšni so vplivi različnih dejavnnikov na vožnjo (Stopko, Vidko, Zaletavček, naletne tehtnice, alko očala, demo sedež, kolesarski poligon). Mlajši udeleženci dogodkov pa so se lahko pomerili v znanju o prometu v sklopu različnih iger (preventivni spomin in človek ne jezi se, prometni kolo sreče) ter preko foto kotička pokazali zavedanje in širili sporočilo o varni udeležbi v prometu.

Na vsaki lokaciji smo “ujeli“ veliko mimoidočih prebivalcev, ki so se aktivno udeležili dogodka.

S pozitivnimi mislimi zremo v prihodnost, da je vsak obiskovalec dogodka s seboj odnesel vsaj eno pomembno informacijo in je zaradi nas postal varnejši, pametnejši voznik ali udeleženec v prometu.

Kmalu se pojavimo z novimi preventivnimi dogodki in različnimi akcijami v sodelovanju z Javno agencijo za Varnost prometa.

VOZIMO PAMETNO;)

BABY CENTER

S KRANČKOM V MESTU KRANJ

Let's connect and have some FUN!

Samo en email te še loči do FUNtastic dogodka!

Kontaktiraj nas!
Prepričani smo, da lahko naredimo ponudbo, ki vam bo pisana na kožo!

Pa še fuuul hitr odgovorimo! :)


Maja Mišić

tazgovorna

040 821 779, maja@fun4u.si

S KOM SODELUJEMO

VRH