"Vi delate tudi dogodke?"

"Vi delate tudi dogodke?"

JA! Mi delamo tudi dogodke. “A res, kje pa?” Delali smo že v nakupovalnih središčih, na športnih, poslovnih in družabnih dogodkih, na otroških prireditvah, maratonih, otvoritvah in sejmih, na smučiščih, plažah in bazenih … Da ti odgovorim še z nadpomenko: POVSOD!

Kakšni so naši team buildingi?

Itak veš, da bom rekla, da so ful dobri. Ampak verjetno ne šteje, če samo jaz hvalim naše stvari, zato si poglej še ta video! Mini intervju z naročnikom/direktorjem podjetja GO-ST Sebastjanom Križmanom, kjer je potekal naš zadnji #SportFun team buildinga, ki smo ga imeli pred 1 mesecem:

Kakšni so naši team buildingi?

4 ideje za #FUNtastične krompirjeve počitnice

Naslednji teden se začnejo krompirjeve počitnice. Zakaj se tako imenujejo? Ker so včasih otroci ostali doma zato, da so se našemili za noč čarovnic, izrezovali strašne buče in čofotali v toplicah. Zdaj pa so doma zato, da pomagajo pobirati krompir. Ali pa je obratno? Letošnje leto je pač obrnjeno na glavo.

4 ideje za #FUNtastične krompirjeve počitnice

Kako je biti del Jr. NBA kampov?

Zadnji dve leti sem nekje tak čas preživljala v Valenciji. Ne pod palmico s sladoledom, ampak službeno. Ja, prav si prebral – službeno. Moram ti priznati, da mi je bilo v telovadnicah s košarkarsko žogo še bolj #FUNtastično kot na marsikaterem dopustu. Kako to? Z ekipo smo bili ponosno del *Jr.NBA kampov!

Kako je biti del Jr. NBA kampov?

Kaj in zakaj delamo v Pineti?

V tem času, ko to tipkam, 65 osnovnošolskih otrok črta dneve do 13. 7. 2020, ko gremo skupaj na morje. To ne bi bilo nič posebnega, če ne bi bili te otroci iz družin s socialno indikacijo. Če ne bi za večino teh otrok bile to tudi edine prave počitnice in prvo srečanje z morjem. Ravno zato je še posebno lepo biti del tega letovanja Mestne občine Kranj (MOK).

Kaj in zakaj delamo v Pineti?
Članki se nalagajo...

Prišli ste do konca.

Stopite v stik z nami, z veseljem vam bomo pomagali.

FUN4U d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Zapri
Povzetek košarice
Košarica je prazna.
Dodaj izdelke
Zapri
Nazaj na vrh