Gradnja močnih vezi

Gradnja močnih vezi

Veseli nas, da lahko delimo pomembne koristi team building aktivnosti za vaše podjetje. Pri Fun4u  verjamemo, da je povezanost med člani ekipe ključnega pomena za uspeh in dolgoročno rast organizacije. Z našimi prilagojenimi programi se osredotočamo na krepitev teh vezi, s ciljem ustvariti močno, povezano in motivirano delovno skupnost.

Pozdravljeni v svet Fun4u!

Fun4u poskrbi, da vi nimate skrbi

Z veseljem delimo naše najnovejše dosežke in storitve, ki jih ponujamo v okviru naših team building programov, organizacije dogodkov in turistične animacije.Pozdravljeni v svet Fun4u!

"Vi delate tudi dogodke?"

JA! Mi delamo tudi dogodke. “A res, kje pa?” Delali smo že v nakupovalnih središčih, na športnih, poslovnih in družabnih dogodkih, na otroških prireditvah, maratonih, otvoritvah in sejmih, na smučiščih, plažah in bazenih … Da ti odgovorim še z nadpomenko: POVSOD!

"Vi delate tudi dogodke?"

Kakšni so naši team buildingi?

Itak veš, da bom rekla, da so ful dobri. Ampak verjetno ne šteje, če samo jaz hvalim naše stvari, zato si poglej še ta video! Mini intervju z naročnikom/direktorjem podjetja GO-ST Sebastjanom Križmanom, kjer je potekal naš zadnji #SportFun team buildinga, ki smo ga imeli pred 1 mesecem:

Kakšni so naši team buildingi?

4 ideje za #FUNtastične krompirjeve počitnice

Naslednji teden se začnejo krompirjeve počitnice. Zakaj se tako imenujejo? Ker so včasih otroci ostali doma zato, da so se našemili za noč čarovnic, izrezovali strašne buče in čofotali v toplicah. Zdaj pa so doma zato, da pomagajo pobirati krompir. Ali pa je obratno? Letošnje leto je pač obrnjeno na glavo.

4 ideje za #FUNtastične krompirjeve počitnice
Članki se nalagajo...

Prišli ste do konca.

Stopite v stik z nami, z veseljem vam bomo pomagali.

FUN4U d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Zapri
Povzetek košarice
Košarica je prazna.
Dodaj izdelke
Zapri
Nazaj na vrh