O nas

FUNtastic EKIPA

S pristno in kreativno ekipo poskrbimo, da je vsaka uporabniška izkušnja edinstvena. Naša ekipna #FUNtastic energija ustvarja "feel good vibe" kjerkoli in kadarkoli.

Zavedamo se pomena dobro zgrajene ekipe, ki je ključna za kvalitetno izvedbo na terenu. Vsak mesec nadgrajujemo ekipo z vrhunskimi posamezniki, ki med seboj nismo le sodelavci ampak druga družina.

Svetu, kjer ljudje hitijo eden mimo drugega, vračamo osebni stik in v poplavi monotonosti z ekipno energijo prestavljamo meje nemogočega. 

Vsako delo, kljub in poleg zabavi, opravljamo resno in odgovorno ter se kot ambasadorji blagovnih znamk, ki nam zaupajo, zavedamo odgovornosti ob predstavljanju njihovih produktov in storitev.

Naša misija pri grajenju povezane ekipe je, da poleg občutka pripadnosti, člane ekipe motiviramo in jim omogočimo, da dosežejo svoj največji potencial in si tako izboljšajo kvaliteto življenja.

Ne samo, da radi rečemo, to tudi iskreno mislimo: Let's have FUN together!

#loveourjob #FUNtasticteam

Promo video

Naša obljuba

Visoko postavljeni standardi na vseh področjih delovanja, nam omogočajo izstopanje iz povprečja.


LASTNA EKIPA

FUNtasticteam

Naša #FUNtastic ekipa so ljudje, ki s prijaznostjo, komunikativnostjo in dobro voljo svojo pozitivno energijo širijo daleč naokoli.

Izkušeni animatorji, prodajno naravnani promotorji, izobražene hostese, moderatorji z večletnimi izkušnjami, energične maskote, umetniki za poslikava obraza in modeliranje balonov, pravljični liki, DJ-i različnih glasbenih zvrsti – vsi skupaj tvorimo veliko družino pozitivno drugačnih, ki na terenu vedno diha kot eno. #FUNtasticteam Povezanost naše ekipe se izjemno pozitivno odraža tudi na terenu! Ne verjamete? Potem je skrajni čas, da se spoznamo!

AMBASADORJI 

vaše blagovne znamke

Vedno se poistovetimo z blagovno znamko, ki jo zastopamo.

Sodelovali smo z vodilnimi podjetji v Sloveniji in s svojo prisotnostjo povečali prepoznavnost različnih blagovnih znamk. Z našo #FUNtastic energijo in pozitivnim pristopom do dela širimo dobro voljo ter stremimo k temu, da vsak udeleženec dogodka domov odnese nepozabne občutke doživetij, s čimer dodatno gradimo zaupanje v blagovno znamko, ki jo zastopamo.

Kreiramo preproste trenutke sreče in zapomnljive spomine.

Stopite v stik z nami, z veseljem vam bomo pomagali.

FUN4U d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Zapri
Povzetek košarice
Košarica je prazna.
Dodaj izdelke
Zapri
Nazaj na vrh