Agencija za varnost prometa

Do danes smo na več kot 30 dogodkih predstavili različne demonstracijske naprave, s katerimi Javna Agencija za varnost prometa opozarja kakšni so vplivi različnih dejavnikov na vožnjo.

Leta 2016 smo v sodelovanju z Agencijo za varnost prometa začeli s preventivnimi dogodki v različnih krajih po Sloveniji. Sodelovanje se je pričelo s skupnim interesom- prebivalce Slovenije ozavestiti in jim predstaviti varen način vožnje in udeležbo v prometu ter z različnimi aktivnostmi spodbuditi zavedanje ljudi.

Do danes smo na več kot 30 dogodkih predstavili različne demonstracijske naprave, s katerimi Javna Agencija za varnost prometa opozarja kakšni so vplivi različnih dejavnikov na vožnjo (Stopko, Vidko, Zaletavček, naletne tehtnice, alko očala, demo sedež, kolesarski poligon). Mlajši udeleženci dogodkov pa so se lahko pomerili v znanju o prometu v sklopu različnih iger (preventivni spomin in človek ne jezi se, prometni kolo sreče) ter preko foto kotička pokazali zavedanje in širili sporočilo o varni udeležbi v prometu.

V marcu in aprilu 2019 smo sodelovali v gverilski akciji Agencije za varnost prometa, ko smo z zgovornimi opozorili zapolnili večja križišča po Sloveniji. Z enotedensko akcijo smo obiskali 5 različnih slovenski krajev (Ljubljana, Maribor, Kranj, Celje, Koper) in posledično opozarjali, da je pripetost ključna za varno vožnjo vseh potnikov. Hkrati smo zaradi vse obsežnejšega uporabe mobilnega telefona v prometu opozarjali voznike, kolesarje in pešce, da naj v času, ko so na cesti, odložijo mobilni telefon.

Stopite v stik z nami, z veseljem vam bomo pomagali.

FUN4U d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Zapri
Povzetek košarice
Košarica je prazna.
Dodaj izdelke
Zapri
Nazaj na vrh