Team buildingi - uspešne zgodbe - Fun4U

#FUNtastično personalizirani team building = zagotovljeno najboljša naložba v vaše podjetje!

"Clients do not come first. Employees come first. If you take care of your employees, they will take care of the clients." Richard Branson

Poglej si nekaj naših dosedanjih team buildingov:

Druženje zaposlenih pri podjetju Pro Plus d.o.o.

Izvedba teambuilding zabave na pragu vašega podjetja

Team Building program je potekal med delovnim časom od 12.00 in 16.00, na lokaciji podjetja Pro Plus d.o.o. zaradi tri izmenskega dela in želje omogočiti druženje in udeležbo vsem zaposlenim.
Poskrbljeno je za animacijski program z DJ-em, moderatorjem, animatorji in atraktivnimi rekviziti (športni katapult, giga pikado, košarkarski 4 v vrsto, giga košarka) ter catering.
Zaposleni so navdušeni saj jim popestrimo delovni dan z atraktivnimi aktivnostmi ter hkrati ne posegamo v prosti čas, ki ga lahko preživijo po svojih željah. 

Interaktivna pot na Šmarno goro

Team building članov ekipe podjetja Fun4u

Team building druženje izvajamo vsako leto z namenom utrjevanja osebnega stika in povezanosti med člani ekipe tudi izven delovnega časa.
Jeseni 2019 smo izvedli program Interaktivne poti na Šmarno goro z iskanjem QR kod, izpolnjevanjem fotografskih nalog in ustvarjanjem knjig spominov med člani tima.
Skupaj ustvarjamo zapomnljive trenutke in FUNtastic pozitivno energijo, ki jo člani naše ekipe izžarevajo kjerkoli se pojavijo.

TEAMBUILDING TRIGLAV

Že nekaj let zapored organiziramo teambuilding igre za zaposlene v Zavarovalnici Triglav d.d.

Zaposleni celotne jugovzhodne regije Zavarovalnice Triglav d.d. se vsako leto zberejo na različnih lokacijah (Planica, Portorož, Umag) in proslavijo uspešno leto.

Poleg koncertnega dogajanja, kulinarike, športnih iger naše podjetje za zaposlene organizira teambuilding igre na različno tematiko:

Leti kot Peter Prevc ter Na obali sta dve tematiki, na podlagi katerih smo pripravili pet različnih iger. Zaposleni so se v skupinah pomerili v različnih igrah (Leti leti, skok, podpis Prevca, obalni curling, skok skok,...). Najboljša skupina, ki si pribori največ točk zmaga v tekmovanju.

TEAMBUILDING/družinski dan SDZNS

Del druženja Sindikata delavcev zdravstvene nege smo tudi mi, z našimi teambuilding igrami, animacijo za otroke in rekviziti za starejše.

Sindikat delavcev zdravstvene nege vsake dve leti pripravi druženje njhovih članov ter se jim zahvali za njihovo pripadnost.
Del druženja smo bili tudi mi s teambuilding igrami in animacijo za otroke in rekviziti za starejše.

Pripravili smo otroški kotiček, kjer so se otroci z našimi rekviziti lahko igrali in ustvarjali (človek ne jezi se, napihljiv grad, spomin, velike kocke, poslikava obraza in modeliranje z baloni).

Poleg otroške animacije smo pripravili tudi nekaj za starejše. Rekvizite kot so nogometni pikado in košarkarski 4 v vrsto ter teambuilding igre, v katerih so se različne skupine pomerile.
Ravnotežna deska, postani potapljač, velika frača, slip'n'slide, iskanje zaklada je le nekaj iger, v katerih so se skupine pomerile.

THE BEST družinski PIKNIK – THE NUTRITION

Ekipa podjetja The Nutrition se je želela zahvaliti svojim članom za vzorno treniranje in skupaj z nami organizirala The best piknik.

Na pikniku so člani The Nutrition kluba lahko sodelovali v Road to success igrah (Jezni Bik, lokostrelstvo, met medicinke, Veliko kladivo, boxer) ter skupaj z ekipo igrali body zorbing nogomet.

Poleg vsega dogajanja ni manjkala hrana in pijača ter dobra glasba. Vsi najboljši posamezniki in ekipe so na koncu dobili tudi bogate nagrade.

TEAMBUILDING NKBM

Pripravili smo teambuilding program za vodilni sektor banke NKBM ter za računovodski sektor NKBM.

Različni sektorji podjetja NKBM vsako leto pripravijo dan, na katerem se zahvalijo svojim zaposlenim za uspešno opravljeno delo.
Skupaj smo dvakrat sodelovali s teambuilding igrami.

Igre so temeljile na zabavni osnovi vendar pa smo poskušali skozi sodelovanje v igrah pripraviti sodelavce na sodelovanje, spoznavanje in prepoznavanje različnih problemov skozi situacije v igri. Ravnotežna deska, ujemi žogo, velika frača, minsko polje, sestavljanje stolpa so le nekatere izmed iger, ki smo jih uporabili.

Ustvarjamo teambuildinge, ki so popolnoma prilagojeni željam naročnika!

Rezervirajte si 15 minutni spoznavni sestanek & v 24 urah prejmite personalizirano ponudbo na vaš email!

Samo en email te še loči do FUNtastic team buildinga!
Kontaktiraj nas! Prepričani smo, da lahko tudi za vas naredimo team building, ki vam bo pisan na kožo!

Let's connect and have some FUN!
Zagotovljen odgovor v prej kot 24 urah!


  Maja Mišić

  tazgovorna

  S KOM SODELUJEMO

  This error message is only visible to WordPress admins

  Error: No feed found.

  Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  VRH