Team buildingi - uspešne zgodbe - Fun4U

Kakšen team building bi vi imeli?

MI POSKRBIMO ZA VSE:
Posvetujte se z nami in pripravili vam bomo program, ki bo pospešil gradnjo vaše ekipe in medsebojno zaupanje.
Totalno personaliziran in edinstven teambuilding.

Nekaj tistih, ki so k nam prišli z idejo...

TEAMBUILDING TRIGLAV

Tretje leto zapored organiziramo teambuilding igre za zaposlene v Zavarovalnici Triglav d.d. Zaposleni celotne jugovzhodne regije Zavarovalnice Triglav d.d. se vsako leto zberejo na različnih lokacijah (Planica, Portorož, Umag) in proslavijo uspešno leto. Poleg koncertnega dogajanja, kulinarike, športnih iger naše podjetje za zaposlene organizira teambuilding igre na različno tematiko. Leti kot Peter Prevc ter Na obali sta dve tematiki, na podlagi katerih smo pripravili pet različnih iger. Zaposleni so se v skupinah pomerili v različnih igrah (Leti leti, skok, podpis Prevca, obalni curling, skok skok,...). Najboljša skupina, ki si pribori največ točk zmaga v tekmovanju.

TEAMBUILDING/družinski dan SDZNS

Sindikat delavcev zdravstvene nege vsake dve leti pripravi druženje njhovih članov ter se jim zahvali za njihovo pripadnost.
Del druženja smo bili tudi mi s teambuilding igrami in animacijo za otroke in rekviziti za starejše. Pripravili smo otroški kotiček, kjer so se otroci z našimi rekviziti lahko igrali in ustavrjali (človek ne jezi se, napihljiv grad, spomin, velike kocke, poslikava obraza in modeliranje z baloni). Poleg otroške animacije smo pripravili tudi nekaj za starejše. Rekvizite kot so nogometni pikado in košarkarski 4 v vrsto ter teambuilding igre, v katerih so se različne skupine pomerile.
Ravnotežna deska, postani potapljač, velika frača, slip'n'slide, iskanje zaklada je le nekaj iger, v katerih so se skupine pomerile.

THE BEST družinski PIKNIK – THE NUTRITION

Ekipa podjetja Te Nutrition se je želela zahvaliti svojim članom za vzorno treniranje in skupaj z nami organizirala The best piknik. Na pikniku so člani The Nutrition kluba lahko sodelovali v Road to success igrah (Jezni Bik, lokostrelstvo, met medicinke, Veliko kladivo, boxer) ter skupaj z ekipo igrali body zorbing nogomet. Poleg vsega dogajanja ni manjkala hrana in pijača ter dobra glasba. Vsi najboljši posamezniki in ekipe so na koncu dobili tudi bogate nagrade.
Več v videu.

TEAMBUILDING NKBM

Različni sektorji podjetja NKBM vsako leto pripravijo dan, na katerem se zahvalijo svojim zaposlenim za uspešno opravljeno delo.
Skupaj smo dvakrat sodelovali s teambuilding igrami. Pripravili smo teambuilding program za vodilni sektor banke NKBM ter za računovodski sektor NKBM.
Igre so temeljile na zabavni osnovi vendar pa smo poskušali skozi sodelovanje v igrah pripraviti sodelavce na sodelovanje, spoznavanje in prepoznavanje različnih problemov skozi situacije v igri.
Ravnotežna deska, ujemi žogo, velika frača, minsko polje, sestavljanje stolpa so le nekatere izmed iger, ki smo jih uporabili.

Let's connect and have some FUN!

Samo en email te še loči do FUNtastic team buildinga!
Kontaktiraj nas!
Prepričani smo, da lahko tudi za vas naredimo team building, ki vam bo pisan na kožo!

Pa še fuuul hitr odgovorimo! :)


Luka Brulc

kreativc

luka@fun4u.si

S KOM SODELUJEMO

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for teamfun4u needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

VRH