Team buildingi - ponudba - Fun4U

"Clients do not come first. Employees come first. If you take care of your employees, they will take care of the clients."

Richard Branson

Team building = aktivnost/dogodek, skupno preživljanje prostega časa zaposlenih.

Koristi team buildinga?

  • grajenje usklajene in visoko motivirane ekipe;
  • druženje in poglabljanje odnosov tudi izven službenih prostorov;
  • poznavanje osebnostnih lastnosti zaposlenih.

Nekaj naših edinstvenih idej/ponudb:

PETEROBOJ

Peteroboj je preizkušnja, ki skozi pet izzivov/iger pripravi člane ekipe k skupinskemu sodelovanju. Peteroboj od vsakega posameznika zahteva pripadnost, potrpežljivost, komunikacijo, podporo, znanje in zabavo.
Cilj vsake igre je, da z zgoraj naštetimi lastnostmi, ekipa reši problem v najhitrejšem možnem času. Rezultati ekip se med seboj primerjajo in najboljše štiri ekipe sodelujejo v polfinalu in finalu peteroboja.
Najboljša skupina postane zmagovalka in domov odnese nagrado.

MISIJA: ISKANJE NEZNANEGA

Skriti zakladi se skrivajo po celotni zemeljski obli. Na nas je, da jih najdemo in pokažemo svetu.
Ekipe sodelujejo v iskanju neznanega preko različnih namigov in nalog, ki jih pripeljejo do konca, do neznanega. Iznajdljivost, pozornost in tudi sreča so lastnosti, ki bodo ekipo spremljali vsak korak in pripomogli k hitrejši najdbi.
Pravi iskalec neznanega bo znal iz najmanjših namigov razbrati pravilno pot.
Najboljša ekipa dobi v trajno last neznano.

LE CHEF: SPÉCIALITÉ

Dobra hrana je nekaj kar obožuje vsak prebivalec sveta.
Želja večine: Postanimo kuharji za en dan in skuhajmo res dobro pojedino.
Skupaj s profesionalnim kuharjem in opremo vsaka ekipa po receptu ustvari pojedino za ''bogove''. Sledi pogostitev in preizkušnja pripravljenih jedi ter razglasitev najlepše pripravljenega in dekoriranega krožnika.

BACK TO BASICS: POGANJAVTO

Avto na človeški pogon? To še obstaja? Odgovor: Seveda. Sami ga bomo naredili
Avtomobili imajo dandanes čisto preveč elektornike, pomožnih mehanizmov in sistemov. Kje so časi risanke Kremenčkovi, kjer so vozili avtomobile na človeški ''nožni'' pogon?
Skupaj z različnimi materiali (lesom, kartonom, spojkami,...), orodjem (kladivo, vrtalnik, dleto,...) in posebnim načrtom ga lahko ustvarimo sami. Potrebujemo še sistem za zaviranje in upravljanje in že drvimo po klancu navzdol ali po postavljenem poligonu.
Velika nagrada poganjavtov se lahko prične

SKUPINSKA UMETNIJA – BIG PICTURE

Unikat je beseda, ki pooseblja teambuilding. In unikat bomo skupaj tudi ustvarili. Postali bomo slikarji in ustvarili številne majhne slike na platnih, ki predstavljajo posamezne dele podjetja, ter jih povezali v veliko sliko, ki predstavlja celotno podjetje.
Slika je lahko logo podjetja, grafika, ki predstavlja lastnosti podjetja, vizijo podjetja ali njihovo zgodbo s katero se poistovetijo zaposleni ter kupci.

PREMAGAJ IGRO V MINUTI

Imate natanko minuto časa, da premagate igro in zmagate v izzivu. Veliko zanimivih, hitrih in zabavnih izzivov, ki od posameznika zahtevajo veliko mero koncentracije.
Pomembno je, da ekipa ustrezno izbere posameznike (glede na njihove sposobnosti), ki bodo določeno igro igrali. Ekipa z največjim številom točk zmaga.
Pa začnimo: 1, 2, 3,..., 56, 57, 58, 59, 60 sekund. Vaša igra se je zaključila.

FANBALL: PLAY AND WIN

Nogometni navdušenci pozdrav! Prava akcija se obeta za vse igralce, rekreativce in navijače najbolj razširjene igre na svetu. Teambuilding, pri katerem vi postanete igralci največjih klubov na svetu.
5 različnih modelov igranja nogometa, veliko navijaškega dogajanja, nagradne igre in zabava.
P.S. Znanje nogometnih veščin ni prednost. Tukaj smo vsi nogometaši.

FOTOGRAFSKA ZGODBA – PHOTO STORY

Davno, za sedmimi gorami in tremi jezeri so živele ekipe sodelavcev, ki so se želele med seboj pogovarjati, preživeti kvaliteten čas skupaj. Problem je bil jezik, sporazumevanje.
Po dolgem premišljevanju so ekipe našle način sporazumevanja. Fotografska zgodba.
Vsaka ekipa je vzela v roke fotoaparat in posnela različne slike, ki so kasneje sestavljale zgodbo ter jo domišljijsko s posebno tehniko Lumi Inkodye, ki preslika fotografije na različne površine (svila, bombaž, karton,...) povedale drugim. Tako se je začel pogovor, ki je trajal in trajal.

MED DVEMA OGNJEMA

Kdo se gre med dvema ognjema? Vsiiii!!!
Zabavna igra z žogo, ki smo se jo igrali kot otroci in nato kar malce pozabili na njo. Toda ne pri nas. Pri nas jo še vedno igramo vendar s par dodatki. Penaste žoge (veliko njih) in posebne ovire za katerimi se lahko skrijemo pred napadom žog.
Igrali se bomo nekakšno mešanico med igro med dvema ognjema in paintballom.
Zabava, šport in spomini na otroštvo.

S KOM SODELUJEMO

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for teamfun4u needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

VRH