O NAS - Fun4U

#FUNtastic EKIPA

S pristno in kreativno ekipo poskrbimo, da je vsaka uporabniška izkušnja edinstvena. Naša ekipna #FUNtastic energija ustvarja "feel good vibe" kjerkoli in kadarkoli.

Zavedamo se pomena dobro zgrajene ekipe, ki je ključna za kvalitetno izvedbo na terenu. Vsak mesec nadgrajujemo ekipo z vrhunskimi posamezniki, ki med seboj nismo le sodelavci ampak druga družina.
Svetu, kjer ljudje hitijo eden mimo drugega, vračamo osebni stik in v poplavi monotonosti z ekipno energijo prestavljamo meje nemogočega.
Vsako delo, kljub in poleg zabavi, opravljamo resno in odgovorno ter se kot ambasadorji blagovnih znamk, ki nam zaupajo, zavedamo odgovornosti ob predstavljanju njihovih produktov in storitev.
Naša misija pri grajenju povezane ekipe je, da poleg občutka pripadnosti, člane ekipe motiviramo in jim omogočimo, da dosežejo svoj največji potencial in si tako izboljšajo kvaliteto življenja.
Ne samo, da radi rečemo, to tudi iskreno mislimo: Let's have FUN together!
#loveourjob #FUNtasticteam

Naša obljuba:

Visoko postavljeni standardi na vseh področjih delovanja, nam omogočajo izstopanje iz povprečja.

LASTNA EKIPA: FUNtasticteam

Naša #FUNtastic ekipa so ljudje, ki s prijaznostjo, komunikativnostjo in dobro voljo svojo pozitivno energijo širijo daleč naokoli.

Izkušeni animatorji, prodajno naravnani promotorji, izobražene hostese, moderatorji z večletnimi izkušnjami, energične maskote, umetniki za poslikava obraza in modeliranje balonov, pravljični liki, DJ-i različnih glasbenih zvrsti – vsi skupaj tvorimo veliko družino pozitivno drugačnih, ki na terenu vedno diha kot eno. #FUNtasticteam Povezanost naše ekipe se izjemno pozitivno odraža tudi na terenu! Ne verjamete? Potem je skrajni čas, da se spoznamo!

AMBASADORJI vaše blagovne znamke

Vedno se poistovetimo z blagovno znamko, ki jo zastopamo.

Sodelovali smo z vodilnimi podjetji v Sloveniji in s svojo prisotnostjo povečali prepoznavnost različnih blagovnih znamk. Z našo #FUNtastic energijo in pozitivnim pristopom do dela širimo dobro voljo ter stremimo k temu, da vsak udeleženec dogodka domov odnese nepozabne občutke doživetij, s čimer dodatno gradimo zaupanje v blagovno znamko, ki jo zastopamo.

Poglej, kaj so rekli o nas!

"Imeli smo se super, otroci so nadvse uživali, zaposleni so bili vsi po vrsti prijetno presenečeni. Glede dogodka sem dobila same pohvale, kar gre zasluga tudi vam, vsakemu posebej. Še enkrat lepa hvala in se vidimo ob drugi priložnosti."

Špela Mihič, Marketing specialist

Cargo-partner d.o.o.
"V veliko zadovoljstvo nam je bilo sodelovati z ekipo FUN4U, ki je s svojimi športnimi rekviziti odlično popestrila naš dogodek in s profesionalno izvedbo prispevala, da so na svoj račun prišli vsi športni navdušenci. Največji doprinos pa so vedno ljudje, ki s prijaznostjo, komunikativnostjo in dobro voljo svojo pozitivno energijo širijo daleč naokoli. Slednje vrednote mlada in zagnana ekipa FUN4U prav gotovo premore, zaradi česar se že veselimo našega naslednjega sodelovanja! Do takrat pa - keep up the good work!"

Katja Saje

Funkit Marketing
''XXXL pikado je zagotovo odlična popestritev vsakega druženja, bodisi poslovno-družabnega ali samo zabavnega; v ljudeh prebudi željo po aktivnem sodelovanju, tekmovalnosti in, seveda, zabavi. Enostavna in hitra postavitev in odlični animatorji sta zagotovo še dodatna razloga, da to igro dodaš v scenarij dogodka. Zelo priporočam!''

Marjetka Gaberšek

GAMA, Velenje, d.o.o.
"Poslali ste najbolj vztrajne animatorje, prevedrili smo deževni dve uri in potem so fantje in punce naredili eno krasno animacijo za vse obiskovalce. Edini so bili, ki so vztrajali in imeli do večera polne roke dela. Res bi jih rada pohvalila in prosim, da zahvalo prenesete tudi do njih. S takšno ekipo ste se res izkazali, hvala vam, da ste se odločili sodelovat z nami in res upam, da se naše poti še velikokrat srečajo."

Zavod za šport, turizem in prosti čas Sežana

"Fun4U zagotovo odlikujejo hitro razumevanje okoliščin projekta, ekspresno iskanje rešitev, podajanje kreativnih idej in prilagodljivost ter odličnost v še tako nepričakovanih situacijah."

Patricija Premrov

Futura
"Z ekipo Fun4U sodelujemo že nekaj let. Predvsem smo navdušeni nad izjemno kakovostjo opravljenih storitev, hiter odziv in nad prilagodljivostjo naših želja. Ekipa Fun4u je vedno zanesljiva, zato je z njimi prav užitek sodelovati, z zabavnim pristopom pa vse načrtovane projekte, vedno izpeljejo na pričakovanem nivoju. Izredno cenimo tudi kreativne vložke in ideje, ki so značilne za ekipo Fun4U. Veselimo se sodelovanja tudi v prihodnje."

Pia Tršinar

Baby Center
"Sodelovanje z ekipo »fun4« je postala za Sindikat delavcev v zdravstveni negi Slovenije že stalnica. Tako nam ni potrebno razmišljati na kakšen način bomo animirali naše člane, predvsem pa najmlajše na naših tradicionalnih piknikih. Odlikujejo jih ideje, mladost, zagnanost, predvsem pa profesionalen odnos do naročnika.  »fun4« je sinonim za vse tisto lepo, kar se nam na naših dogodkih dogaja."

Marjan Meglič

SDZNS
"Podjetje Fun4u je sinonim za kakovost, profesionalnost in zanesljivost. Na vse naše prošnje so se hitro in proaktivno odzvali ter v času sodelovanja na projektu nudili stalno podporo. So vzoren primer dobre poslovne prakse in zagotavljanja storitev na najvišjem možnem nivoju."

Laura Miklič

FABulatorji
"Z izvedbo otroške animacije smo bili v Red Orbitu res izjemno zadovoljni, saj je animatorka Tjaša znala pritegniti otroke, imela je veliko materiala za igro, bila je res odlično pripravljena. Otroci so z veseljem sodelovali pri igri, še posebej navdušeni so bili nad poslikavo obraza. :) Animacija pri Fun4u je bila prava izbira in jo vsakomur priporočamo. :)  Prav tako bi pohvalili samo koordiniranje ter pripravo na animacijo, saj pri Fun4U upoštevajo vse naročnikove želje in potrebe."

Pika Brce

Red Orbit
"V podjetju Incom Leone imamo radi sladolede, sončno vreme in pa pozitivno energijo. Ravno zaradi tega smo se povezali z agencijo Fun 4 U, ki jo najbolje opišeta prav ti dve frazi: prekipevanje pozitivne energije ter ustvarjanje sonca tudi ob deževnih dneh (ko smo jim predali sladoled, pa smo ugotovili, da znajo prodajati tudi le-tega :) ). Fun 4 U team nas je navdušil s svojim profesionalnim, sistematičnim in pozitivnim pristopom do dela, nasmejanimi promotorkami ter proaktivnimi predlogi. Všeč nam je, da so takoj začutili naše potrebe ter nas obravnavali kot partnerja in ne zgolj kot stranko, čeprav smo jim dali kar težko nalogo promoviranja sladoleda v zimskih mesecih. Se zelo veselimo prihodnjih skupnih projektov!"

Tamara Juričić

Incom LEONE d. o. o.
Sodelovanje s FUN4U je bilo res prijetno. Zelo mi je bil všeč že sam začetek usklajevanja dogodka, saj so bili zelo odprti za naše želje in potrebe. Skupaj smo našli pravi program-rdečo nit, kako njihove rekvizite vkomponirati v naš dogodek, da bo pomen pravi. Tudi sam dogodek je potekal kot dogovorjeno in brez težav. Kljub manjši zamudi s pričetkom programa, so moderator in ostali prisotni ekipe Fun4U izpeljali zabavni del v dogovorjenem času. Pohvala moderatorju, ki je našo publiko podjetnikov znal ravno prav animirati. Mislim da smo skupaj izpeljali odličen dogodek, vsaj glede na feed-back udeležencev po dogodku. Hvala vam in toplo priporočam.

Andreja Mrzlikar

CEED
Ob izjemno uspešnem Telemachovem dogodku Družinski dan, ki je potekal v nedeljo, 29. 9. 2019, na parkirišču pred upravno stavbo Telemacha, se vam iskreno zahvaljujem za ves vaš trud, čas, energijo in ŠE VEČ. Za krstni dogodek Družinski dan smo dosegli NAJVEČ in to v tako kratkem času (kljub večkratnemu prestavljanju termina in celotne ekipe, ki smo bili vključeni pri izvedbi in organizaciji). Telemachov družinski dan s celotnim spremljevalnim programom in pozitivno »navihanostjo« tako otrok kot odraslih je tako dosegel VELIIIIIIIK in POZITIVEN odziv obiskovalcev, Telemachovih zaposlenih, predvsem pa družinskih članov. Še enkrat VEČ se vam resnično zahvaljujem za vašo energijo, ki ste jo namenili v ta projekt. Se že veselim nadaljnjih skupnih projektov!

Aleksandar Kovačević

Telemach
"Fokus in trdo delo zagotavljata neskončno zabavo V Termah Zreče smo vedno stremeli k najboljšemu in ko se je glas o fantastičnih Fun4U animatorjih razširil tudi preko Trojan, smo hitro stopili v stik. Od vsega začetka sem bila navdušena nad fokusom te »takrat« še precej mlade ekipe. Od idejne zasnove do izvedbe je bila vedno dolga pot z usklajevanji različnih interesov, a na koncu smo bili izplena vsi veseli. Vedno sveže ideje, so pripomogle raznovrstni bazenski in hotelski animacij, kar se je odražalo tudi na zadovoljstvu naših gostov. Delo z ekipo Fun4U je zame kot eliksir življenja. Njihovega optimizma, dobre volje, dojemanja življenja kot velike igre se človek zlahka naleze. Vse to pa se odraža na njihovem res fantastično opravljenem delu. Kapo dol."

Nina Buh

SloveNina
Mlada ekipa, prijazno osebje, neverjetna energija, profesionalno delo. Vse to je ekipa FUN4U. Brez njih naši dogodki nebi bili tako zabavni kot so!

JURE KVAS

Direktor Smile Festivala

Naši partnerji:

ALEKSANDAR Taskov

capo di banda

aleksandar@fun4u.si

MAJA Mišić

tazgovorna

maja@fun4u.si

DAVID Taskov

najlepši mc

david@fun4u.si

Imate kakšno vprašanje? Želite, da vam pripravimo ponudbo na osnovi vaših želja?

Čas je že, da se vam začne dogajat!
Kontaktirajte nas, z veseljem vam pomagamo pri tem!
Let's connect and have some FUN! :)

Zagotovljen odgovor v prej kot 24 urah!


    This error message is only visible to WordPress admins

    Error: No feed found.

    Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

    VRH