O NAS - Fun4U

We are not just a TEAM - we are building a FAMILY! <3

Vas zanima kdo smo? Kaj smo? Kje smo?
Težko vam opišemo z besedami, nas je enostavno potrebno spoznati & ZAČUTITI!

Gradimo ekipo vrhunskih, ki med sabo niso sodelavci, ampak second family!
Smo mladi, lepi, razigrani, pozitivno posebni in predvsem DRUGAČNI! Naše delo, kljub in poleg zabavi, opravljamo odgovorno! Zato lahko prestavljamo način animacije, promocij, organizacij dogodkov na višji nivo! Šele dobro smo zaštartali (5 let smo stari), pa smo že sodelovali z vodilnimi podjetji v Sloveniji.

Kaj je naša skrivnost?

Do what you love and you will never work a day in your life! To je pač res. Sploh, če delaš z ljudmi, ki verjamejo, da je vse mogoče! Naše delo pa je veliko več, kot prodaja rekvizitov in vse ostalo, kar najdete v zgornjih zavihkih …
Svetu, kjer ljudje hitijo en mimo drugega, želimo vrniti osebni stik!
Naj tudi vas naš optimizem, energija in komunikativnost ponese v oazo zabave, kjerkoli se že srečamo. Ali kakor radi rečemo: Let s have FUN together!

#loveourjob #FUNtasticteam

LASTNA EKIPA: FUNtasticteam

You don’t have to be crazy to work with us. We will train you!

Trenutno imamo v svojih vrstah kar več kot 70 tako zelo naših <3 animatorjev, promotorjev, DJ-jev, MC-jev, maskot, poslikava obraza … (pa pustimo vse te nazive in začnimo znova) … več kot 70 tako zelo naših <3 izjemno srčnih ljudi, ki nas delajo, to kar smo: ena velika družina pozitivno drugačnih. #FUNtasticteam Menimo, da se povezanost naše ekipe izjemno pozitivno odraža tudi na terenu! Ne verjamete? Potem nas niste še srečali! Naj vas samo opozorimo: Never underestimate the power of crazy people in large groups! :D

AMBASADORJI vaše blagovne znamke

Poistovetimo se z blagovno znamko, katero zastopamo!

Za vsakega naročnika se maksimalno angažiramo, da v očeh svojega kupca izpade zaupanja vreden. Na terenu z našimi animatorji pričaramo nepozabno vzdušje. Naš cilj je, da vsak kateri pride z nami v stik odnese domov lepe spomine in občutke doživetja, s tem pa dodatno gradimo zaupanje v blagovno znamko katero zastopamo.

Ulalala poglej, kaj so rekli o nas!

"Fun4U zagotovo odlikujejo hitro razumevanje okoliščin projekta, ekspresno iskanje rešitev, podajanje kreativnih idej in prilagodljivost ter odličnost v še tako nepričakovanih situacijah."

Patricija Premrov

Futura
"Z ekipo Fun4U sodelujemo že nekaj let. Predvsem smo navdušeni nad izjemno kakovostjo opravljenih storitev, hiter odziv in nad prilagodljivostjo naših želja. Ekipa Fun4u je vedno zanesljiva, zato je z njimi prav užitek sodelovati, z zabavnim pristopom pa vse načrtovane projekte, vedno izpeljejo na pričakovanem nivoju. Izredno cenimo tudi kreativne vložke in ideje, ki so značilne za ekipo Fun4U. Veselimo se sodelovanja tudi v prihodnje."

Pia Tršinar

Baby Center
"Sodelovanje z ekipo »fun4« je postala za Sindikat delavcev v zdravstveni negi Slovenije že stalnica. Tako nam ni potrebno razmišljati na kakšen način bomo animirali naše člane, predvsem pa najmlajše na naših tradicionalnih piknikih. Odlikujejo jih ideje, mladost, zagnanost, predvsem pa profesionalen odnos do naročnika.  »fun4« je sinonim za vse tisto lepo, kar se nam na naših dogodkih dogaja."

Marjan Meglič

SDZNS
"Podjetje Fun4u je sinonim za kakovost, profesionalnost in zanesljivost. Na vse naše prošnje so se hitro in proaktivno odzvali ter v času sodelovanja na projektu nudili stalno podporo. So vzoren primer dobre poslovne prakse in zagotavljanja storitev na najvišjem možnem nivoju."

Laura Miklič

FABulatorji
"Z izvedbo otroške animacije smo bili v Red Orbitu res izjemno zadovoljni, saj je animatorka Tjaša znala pritegniti otroke, imela je veliko materiala za igro, bila je res odlično pripravljena. Otroci so z veseljem sodelovali pri igri, še posebej navdušeni so bili nad poslikavo obraza. :) Animacija pri Fun4u je bila prava izbira in jo vsakomur priporočamo. :)  Prav tako bi pohvalili samo koordiniranje ter pripravo na animacijo, saj pri Fun4U upoštevajo vse naročnikove želje in potrebe."

Pika Brce

Red Orbit
"V podjetju Incom Leone imamo radi sladolede, sončno vreme in pa pozitivno energijo. Ravno zaradi tega smo se povezali z agencijo Fun 4 U, ki jo najbolje opišeta prav ti dve frazi: prekipevanje pozitivne energije ter ustvarjanje sonca tudi ob deževnih dneh (ko smo jim predali sladoled, pa smo ugotovili, da znajo prodajati tudi le-tega :) ). Fun 4 U team nas je navdušil s svojim profesionalnim, sistematičnim in pozitivnim pristopom do dela, nasmejanimi promotorkami ter proaktivnimi predlogi. Všeč nam je, da so takoj začutili naše potrebe ter nas obravnavali kot partnerja in ne zgolj kot stranko, čeprav smo jim dali kar težko nalogo promoviranja sladoleda v zimskih mesecih. Se zelo veselimo prihodnjih skupnih projektov!"

Tamara Juričić

Leone

OUR PARTNERS in crime :) #kajježevseblo #kajševsebo!

ALEKSANDAR Taskov

capo di banda

040 326 778, aleksandar@fun4u.si

MAJA Mišić

tazgovorna

040 821 779, maja@fun4u.si

LUKA Brulc

kreativc

040 895 499, luka@fun4u.si

ŠPELA Strmec

social media guru

040 693 881, spela@fun4u.si

DAVID Taskov

najlepši mc

040 820 718, david@fun4u.si

Let's connect and have some FUN!

Imate kakšno vprašanje? Želite, da vam pripravimo ponudbo na osnovi vaših želja?

Čas je že, da se vam začne dogajat!
Kontaktirajte nas, z veseljem vam pomagamo pri tem! ;)
Pa še fuuul hitr odgovorimo!


VRH