Kampi za Otroke - Fun4U

Time spent playing with children is never wasted!

Jr.NBA izbirni kamp

Jr. NBA je program, ki je namenjen mladim košarkarjem med 6. in 14 letom. NBA želi s programom Jr. NBA popularizirati košarkarsko igro med mladimi in jim posredovati vrednote, ki jih največja košarkarska blagovna znamka nosi s sabo: timski duh, sodelovanje, fair play in veselje nad igranjem košarke.

V letu 2018 je ekipa evropske podružnice NBA organizirala prvi izbirni kamp na Rogli, kjer so med mladimi košarkarji iz vse Evrope, izbrali 20 najboljših deklic in dečkov, ki so v Orlandu zastopali barve Evrope in se potegovali za naslov najboljšega na svetu v Jr. NBA. Še prej smo bili tudi del njihovih priprav, ki so potegale pred odhodom v Orlando v Valenciji. Punce so bile na koncu zmagovalke internacionalnega dela tekmovanja. Bravo!

V letu 2019 so se nadobudni evropski košarkarji zbrali v Bologni, na drugem izbirnem kampu, kjer so se jim pridružili tudi mladi košarkarji iz bližnjega vzhoda. V enotedenskem druženju so otroci prikazali vse svoje košarkarsko znanje in osvojili ogromno novih veščin, izven igrišča pa smo za njih poskrbeli mi.

Ekipa FUN4U je na kampu zadolžena za:

 • pripravo in izvedbo teambuilding iger za ekipo NBA, trenerje, igralce;
 • pripravo animacijskega programa in profesionalno izvedbo animacije;
 • vodenje otrok, ko niso na treningu;
 • izvedbo povezovalnih iger s katerimi med otroci gradimo zaupanje, prijateljstvo in spoštovanje;
 • vsa ostala tehnična podpora in pomoč ekipi.

Izredno ponosni smo, da smo lahko del tako uspešnega projekta. HVALA Jr.NBA za vse neprecenljive izkušnje in nova prijateljstva, ki jih pridobivamo z vami.

 

KOŠARKARSKI KAMP GORANA DRAGIĆA

FUN4U je od samega začetka del košarkarskega kampa, ki ga organizira, eden najboljših slovenskih košarkarjev, Goran Dragić.

Kamp, ki poteka na Rogli, otrokom omogoča nepozaben teden v družbi MVP Evropskega prvenstva 2017 in enega ključnih igralcec ekipe Miami Heat. Na treningih, ki potekajo dvakrat na dan, otroci izpopolnjujejo in nadgrajujejo svoje košarkarsko znanje pod budnim očesom Gorana in vseh, strokovno podkovanih trenerjev.

Ekipa FUN4U pa je na kampu zadolžena za:

 • pripravo in izvedbo teambuilding iger za ekipo trenerjev in vzgojiteljev
 • pripravo animacijskega programa in profesionalno izvedbo animacije
 • koordinacijo animatorjev/vzgojiteljev,
 • vodenje otrok, ko niso na treningu,
 • izvedbo štafetnih in ostalih družabnih iger,
 • za plesno animacijo v disku, ki še dolgo ne bo šla v pozabo,
 • ter za vodenje All star tekme ob zaključku kampa.

Goranu Dragiću in se zahvaljujemo za izkazano zaupanje ter vso dobro voljo, obenem pa verjamemo, da bomo na naslednjem košarkarskem kampu skupaj spisali novo uspešno zgodbo.

Za več INFOrmacij in prijavo na letošnji košarkarski kamp Gorana Dragića :) obiščite njihovo spletno stran: https://gorandragic.si/kosarkarski-kamp/

POLETNI TABOR NAVIHANI POLHKI

Vsako leto znova se izjemno veselimo najbolj navihanega poletnega tabora za otroke – NAVIHANI POLHKI!
Nepozabne počitnice za otroke prirejamo v Bohinju.

Tabora se udeležujejo otroci, ki želijo izkusiti spanje v šotorih, večere preživeti ob tabornem ognju, plavati v prelepem Bohinjskem jezeru, veliko športati, ustvarjati, se igrati in še in še …

Kaj vse tabor ponuja:

 • različne igre: iskanje skritega zaklada, igre brez meja, štafete in elementarne igre, animacijske igre, polhatlon (spretnosti poligon), igre z žogo (med dvema ognjema, odbojka, nogomet, košarka …), kraja zastave in še mnogo več!
 • večerne igrice (karaoke, predstavitev skupin, petje in ples ob tabornem ognju, nočni pohod z baklami, zmenkarije, poroke, pokaži kaj znaš in še mnogo tematskih iger).
 • Ustvarjalne delavnice (izdelava mask, risanje in barvanje, izdelava verižic in zapestnic itd.)
 • Aktivnosti v vodi (kajak, kanu, napihljiv vodni trampolin, štafete v vodi, šola plavanja za neplavalce itd.).
 • adrenalinske aktivnosti (Bodyzorbing, Frkatlon, obisk adrenalinskega parka Bled ipd. )
 • in še in še!

Kako navihani smo? Poleg VIDEO :)

Za vse tiste, ki svojim otrokom ne morete v celoti plačati tabora, imamo na razpolago sredstva od naših donatorjev. Navihani polhki te že nestrpno pričakujemo! Postani Navihani polhek! :)
Letošnji TERMIN: 7. 7. – 13. 7. 2019
Za več INFOrmacij in prijavo na letošnji navihani tabor :) obiščite njihovo spletno stran http://navihanipolhki.si

KOLONIJA ZA OTROKE IZ MESTNE OBČINE KRANJ

Kolonije za otroke iz socialno šibkejših družin Mestne občine Kranj (MOK) imajo več desetletno tradicijo. Vsako leto se ekipa vzgojiteljev in animatorjev po najboljših močeh trudi otrokom pričarati neponovljive dogodivščine in večne spomine. Za marsikoga so to tudi edine prave počitnice in prvo srečanje z morjem, zato je še posebno lepo biti del tega.

Ekipo sestavljajo izredno srčni vzgojitelji, polni energije, izkušenj in veselja do dela z otroki. Vsako leto pripravljajo pester program: različne športne aktivnosti, družabne igre, ustvarjalnice, tematske zabave in še in še. To letovanje pa je poleg vsega naštetega tudi enkratna priložnost za razvijanje socialnih veščin, krepitev otrokove samostojnosti in samozavesti.

Veliko smeha, sonca in sence, daleč od prometnic in računalnikov, otrokom omogoča brezskrbno uživanje in odklop od njihovih vsakdanjih težav …

Mladinsko letovišče Pinesta pri Novigradu vsako leto obišče ogromno otrok, starih od 7 do 15 let, ki jih predlagajo osnovne šole iz MOK in CSD Kranj.

Kako se imamo? Poglej VIDEO :)

S KOM SODELUJEMO

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for teamfun4u needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

VRH