Kampi ponudba - Fun4U

Ponudite otrokom kvalitetno preživljanje aktivnih, zabavnih, poučnih in ustvarjalnih počitnic, o katerih bodo še dolgo govorili!

Imamo večletne izkušnje z delom z otroki in organizacijo ter izvedbo različnih kampov. Ampak! Otroci znajo biti najbolj iskreni kritiki, ki jim ni mar za tvoje izkušnje na papirju, ampak za občutek in doživetje, ki ga dobi stabo. Zato nam je še posebej v zadovoljstvo, ko jih vsakič znova navdušimo!
Vsak kamp je za nas nekaj posebnega in v vsakega investiramo vso znanje in energijo, ki jo imamo. Predani smo cilju: nasmejani otroci, ki komaj čakajo, da se naslednje leto spet vidimo.

#FUNtastična popestritev z rekviziti!

Imamo pestro zbirko lastnih atraktivnih rekvizitov, ki bodo vašemu kampu dodali še tisto piko na I in poskrbeli za res zapomnljiva doživetja. Prepričani smo, da boste z njimi še dodatno izstopali od konkurence in navduševali otroke ter starše.

Našli ste kadrovsko rešitev!

Zagotavljamo vrhunskost izvedbe s svojo lastno in interno izobraženo #FUNtastično ekipo. Njihova nalezljiva pozitivna energija in zanesljivost je pomemben člen in prednost vsakega kampa.

Vse na enem mestu

Za uspešno izpeljavo kampa potrebujete znanje in podporo iz različnih področij. Ne izgubljajte časa z iskanjem ekipe! Sodelujte z nami. Poskrbimo za vse. Od idejne zasnove do izvedbe!

Z nami ste v varnih rokah.

Lahko nam zaupate reševanje vseh izzivov na poti in mirno spremljate le rešitve do cilja. Naše dolgoletne izkušnje z organizacijo, izvedbo in soustvarjanjem različnih kampov za otroke so nas naučile ogromno.

Kaj vse naredimo za vas?

- Oglašujemo kamp.
- Zbiramo prijave in komuniciramo s šolo, starši, trenerji.
- Zbiramo sponzorska/donatorska sredstva.
- Organiziramo namestitev in prehrano.
- Izberemo in pripravimo ekipo ter jih koordiniramo na terenu.
- Pripravimo in profesionalno izvedemo pester animacijski program.
- Poskrbimo za atraktivne animacijske rekvizite.
- Nudimo vso tehnično podporo pri organizaciji in izvedbi kampa.

Podjetja, športniki, zavodi in vsi, ki si želite ustvarjati #FUNtastične kampe za otroke: Vašo idejo razvijemo & vaše trenutno stanje nadgradimo! Pri tem nas vodi misija, da otroci s kampa odnesejo čim več nepozabnih spominov. Ste za?

Imate idejo za nov kamp? Potrebujete pomoč pri organizaciji/izvedbi vašega?

PIŠITE NAM v spodnji obrazec, z veseljem vam pomagamo!
Let's connect and have some FUN! :)
Zagotovljen odgovor v prej kot 24 urah!


  Maja Mišić

  tazgovorna

  maja@fun4u.si

  S KOM SODELUJEMO

  This error message is only visible to WordPress admins

  Error: No feed found.

  Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  VRH