Hotelska animacija - uspešne zgodbe - Fun4U

Od leta 2014 smo vodilno podjetje v Sloveniji na področju izvajanja zimske in poletne turistične animacije.

Poglej si več o naših dosedanjih projektih:

HOTELSKA ANIMACIJA V HOTELIH BERNARDIN

V jeseni 2019 smo začeli s hotelsko animacijo tudi na naši obali. Sodelovanje s hoteli Bernardin nam je v veliko čast in ponos.

Naša #FUNtastic ekipa je med krompirjevimi, novoletnimi, zimskimi in poletnimi počitnicami  zabavala goste hotelov:

 • San Simona,
 • Salinere,
 • Histriona in
 • Grand hotela Bernardin.

V naši družbi ste lahko ustvarjali, plesali mini disco, vodne aerobike, iskali skrite zaklade in še in še.

Verjamemo, da smo z našimi FUNtastic idejami in svežo energijo popestrili dogajanje v hotelih Bernardin.

ZIMSKA ANIMACIJA NA ROGLI

Ekipa animatorjev Fun4u na Rogli izvaja različne tipe animacij: hotelska animacija, plesna animacija, animacija na snegu z rekviziti, apres ski party ter animacija z maskoto.

Zlodej, prijazni hudiček, s pomočjo animatorjev povabi na Roglo različne risane junake, ki skupaj uživajo v zimski pravljici. Vsak dan v tednu z nami je drugačen, tematsko obarvan. Obiščejo nas minion, “strašne“pošasti iz omare in hotela Transilvanija, avtomobili in letala, barviti troli, plesalci in glasbeniki iz risank, samuraji in detektivi ter mnogi drugi liki iz ralzičnih risank. Celoten dan posvetimo aktivnostim in ustvarjanju naših najljubših risank.

Zlodej, naš gostitelj, pa nam predstavi lokalno pohorsko tradicijo z izdelovanjem lesenih izdelkov, pripovedjo o Škratu, kulturo in izgled pohorske vasice ter kulinarične posebnosti.

Vsako leto na snegu predstavimo različne rekvizite s katerimi navdušimo smučarje in smučarke. Na Rogli se je prvič v SLoveniji predstavil nogometni pikado, obiskovalci so se lahko med seboj zabijali v body zorbih ter igrali snow ball med velikimi napihljivimi ovirami.

Slovenci smo plesni narod in tega se v podjetju Fun4u in na resort Rogla tudi držimo. Mini disco, pustovanja, pižama party, karaoke in ostale aktivnosti, katerim osnova je ples in petje so na Rogli zelo popularne.

Z našimi aktivnostmi obiskovalcem krajšamo čas dopusta, podarimo veliko lepih trenutkov in jih v zimsko pravljico povabimo znova in znova.

V ozadju pravljice seveda potekajo administrativna dela, organizacija in koordinacija animatorjev, programa in komunikacija z naročnikom. Se pravi veliko mailov, klicev in raziskovanja. Vse zato, da nam je skupaj lepo. :)

HOTELSKA ANIMACIJA V TERMAH ZREČE

S Termami Zreče sodelujemo od leta 2015. Z idejami, organizacijo, koordinacijo, izborom primernega kadra in aktivno komunikacijo z naročnikom poskrbimo, da se sreča nikoli ne konča.

Gostje Term Zreč in maskota Žabec Zrečko se radi udeležijo ustvarjalnic, večernega mini disca, vodnih in podvodnih športnih aktivnosti (iskanje potopljenih predmetov, štafetne igre na drčah, vodne igre …) ter različnih izzivov (tekmovanje za najboljši burger, odbojka na mivki, vlečenje vrvi, hoja po slackline vrvi, iskanje skritega zaklada). Počitniška zabava ni popolna brez rekvizitov - vodni roler, vodni bik, wet fun, vodna platforma, velike kocke in velika igra spomina so bili vsako leto odličen razlog za udeležbo na poletni animaciji.

Ko se poletje poslovi, zabave še ni konec. Vsi skupaj nestrpno čakamo na krompirjeve počitnice, ko v termah Zreče zadiši po pečenem kostanju. Poleg peke kostanja z otroki rezljamo buče, se z baklami odpravimo na pohod okoli jezera, izvajamo kemijske eksperimente, se spremenimo v vampirje in na noč čarovnic pričaramo pravo čarovniško zabavo.

ANIMACIJA V TERMAH ČATEŽ

Največji resort Terme Čatež v času med majem 2017 in julijem 2018 ne bi bil popoln brez prisotnosti animacijske ekipe Fun4u in njenih animatorjev.
Skupaj s Čatežem smo ustvarili enoletno romanca, ki je ne bomo nikoli pozabili in je v nas zagotovo pustila pečat in veliko novih zkušenj.
Skupaj smo povezali zelo velik resort z različnimi tipi nastanitve in s tem z različnimi gosti. Na naših animacijah se je zabavalo na stotine gostov iz Kampa Čatež, hotela Toplice, Čatež in Terme, enodnevnih obiskovalcev Zimske in letne termalne riviere ter gostje iz daljne Rusije.

Različni tematski dnevi (vodni dan, rojstni dan, risani junaki, superjunaki, barvni dan…) in aktivnosti znotraj njih so poskrbeli, da nam ni bilo dolgčas.

Kje začnemo naštevati: vodna aerobika pred 50, 60, 70 ali 100, 200 ljudm, željnih zabave, plesa in telovadbe, tekmvanja na formuli in drčah, sladoled party, zadeni nagrado na kolesu sreče, wipe out zone, športne igre v vodi, tekmovanje na napihljivi platformi, hoja po vodi na slackline, kulinarično tekmovanje, družinske igre z baby centrom, poletni večeri z mini discom in plesno glasbo, iskanje skritega zaklada, spremljanje nogometnega prvenstva, disco party v Pubu Cabana, peka in sladkosti v Slaščičacni Urška, poligon s poganjalci, streljanje z lokom in preživetje v naravi, mednarodni večeri in pomoč pri plesni organizaciji Čateške noči,…

Aktivnosti veliko… za eno spodobno knjigo! :)

V ozadju je veliko koordinacije in organizacije animacijske ekipe, priprava atraktivnega programa, logistika med številnimi lokacijami izvajanja, predstavitve produktov in ponudbe term Čatež ter veliko komunikacije med vsemi vpletenimi.

Hvala Terme Čatež.

DOGODEK ANIMACIJA v THERMANI LAŠKO

Hvala Thermani Laško, da smo lahko bili njihovi gostje za en dan in vsem generacijam popestrili obisk z našo animacijo, rekviziti in vodno aerobiko.

Se srečamo kmalu!

Iščete profesionalno in izkušeno ekipo za izvedbo kvalitetne turistične animacije na vaši destinaciji? Le en klik vas loči, da tudi vaša destinacija postane del naših uspešnih zgodb. Izpolnite spodnji obrazec in stopite v stik z nami.

Samo en email vas še loči do FUNtastične animacije!

PIŠITE nam v spodnji obrazec.
Čas je že, da vaš resort dobi dodano vrednost, zaradi katere se bodo gostje vračali k vam!

Let's connect and have some FUN! :)
Zagotovljen odgovor v prej kot 24 urah!


  Maja Mišić

  tazgovorna

  maja@fun4u.si

  S KOM SODELUJEMO

  This error message is only visible to WordPress admins

  Error: No feed found.

  Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  VRH