Hotelska animacija - uspešne zgodbe - Fun4U

HOTELSKA ANIMACIJA V HOTELIH BERNARDIN

V jeseni 2019 smo začeli s hotelsko animacijo tudi na naši obali. Sodelovanje s hoteli Bernardin nam je v veliko čast in ponos.

Naša #FUNtastic ekipa je med krompirjevimi in novoletnimi počitnicami  zabavala goste hotelov:

  • San Simona,
  • Salinere,
  • Histriona in
  • Grand hotela Bernardin.

V naši družbi ste lahko ustvarjali, plesali mini disco, vodne aerobike, iskali skrite zaklade in še in še.

Verjamemo, da smo z našimi FUNtastic idejami in svežo energijo popestrili dogajanje v hotelih Bernardin.

ZIMSKA ANIMACIJA NA ROGLI

Ekipa animatorjev Fun4u na Rogli izvaja različne tipe animacij: hotelska animacija, plesna animacija, animacija na snegu z rekviziti, apres ski party ter animacija z maskoto.

Zlodej, prijazni hudiček, s pomočjo animatorjev povabi na Roglo različne risane junake, ki skupaj uživajo v zimski pravljici. Vsak dan v tednu z nami je drugačen, tematsko obarvan. Obiščejo nas minion, “strašne“pošasti iz omare in hotela Transilvanija, avtomobili in letala, barviti troli, plesalci in glasbeniki iz risank, samuraji in detektivi ter mnogi drugi liki iz ralzičnih risank. Celoten dan posvetimo aktivnostim in ustvarjanju naših najljubših risank.

Zlodej, naš gostitelj, pa nam predstavi lokalno pohorsko tradicijo z izdelovanjem lesenih izdelkov, pripovedjo o Škratu, kulturo in izgled pohorske vasice ter kulinarične posebnosti.

Vsako leto na snegu predstavimo različne rekvizite s katerimi navdušimo smučarje in smučarke. Na Rogli se je prvič v SLoveniji predstavil nogometni pikado, obiskovalci so se lahko med seboj zabijali v body zorbih ter igrali snow ball med velikimi napihljivimi ovirami.

Slovenci smo plesni narod in tega se v podjetju Fun4u in na resort Rogla tudi držimo. Mini disco, pustovanja, pižama party, karaoke in ostale aktivnosti, katerim osnova je ples in petje so na Rogli zelo popularne.

Z našimi aktivnostmi obiskovalcem krajšamo čas dopusta, podarimo veliko lepih trenutkov in jih v zimsko pravljico povabimo znova in znova.

V ozadju pravljice seveda potekajo administrativna dela, organizacija in koordinacija animatorjev, programa in komunikacija z naročnikom. Se pravi veliko mailov, klicev in raziskovanja. Vse zato, da nam je skupaj lepo. :)

POLETNA ANIMACIJA V TERMAH ZREČE

Terme Zreče so tudi za nas Terme SREČE že 4 leta. Animatorji podjetja Fun4u in Terme Zreče smo ustvarili veliko “pool party“ trenutkov sreče, v katere smo popeljali goste od blizu in daleč. Najdaljši trenutek sreče imamo z družinami iz Nizozemske :)

Žabec Žrečko je lik, podoba, ki nas vsakodnevno združuje v ustvarjalnicah, igrah in animaciji na bazenu, vodni aerobiki ter na večernih sprehodih, plesnih uricah, iskanju skritega zaklada in športnih aktivnosti.

Gostje Term Zreč se radi udeležijo vodnih in podvodnih športnih aktivnosti (iskanje potoplenih predmetov, štefetne igre na drčah, družinske vodne igre …) ter različnih izzivov (tekmovanje za najboljši burger, beach volley, vlečenje vrvi, hoja po slackline ter iskanje skritega zaklada). Vsako popoldne seveda ne manjka tudi telovadbe v vodi.

Zabava ni popolna brez rekvizitov. Vodni roler, vodni bik, wet fun, velik kocke in velika igra spomina so bili velik razlog za udeležbo na animaciji.

Veselje, smeh in sreča so glavne podobe, ki jih ustvarjamo v Termah Zreče.

Z idejami, organizacijo, koodrinacijo in izborom primernega kadra ter komunikacijo z naročnikom poskrbimo, da se sreča ne neha.

ANIMACIJA V TERMAH ČATEŽ

Največji resort Terme Čatež v času med majem 2017 in julijem 2018 ne bi bil popoln brez prisotnosti animacijske ekipe Fun4u in njenih animatorjev.
Skupaj s Čatežem smo ustvarili enoletno romanca, ki je ne bomo nikoli pozabili in je v nas zagotovo pustila pečat in veliko novih zkušenj.
Skupaj smo povezali zelo velik resort z različnimi tipi nastanitve in s tem z različnimi gosti. Na naših animacijah se je zabavalo na stotine gostov iz Kampa Čatež, hotela Toplice, Čatež in Terme, enodnevnih obiskovalcev Zimske in letne termalne riviere ter gostje iz daljne Rusije.

Različni tematski dnevi (vodni dan, rojstni dan, risani junaki, superjunaki, barvni dan…) in aktivnosti znotraj njih so poskrbeli, da nam ni bilo dolgčas.

Kje začnemo naštevati: vodna aerobika pred 50, 60, 70 ali 100, 200 ljudm, željnih zabave, plesa in telovadbe, tekmvanja na formuli in drčah, sladoled party, zadeni nagrado na kolesu sreče, wipe out zone, športne igre v vodi, tekmovanje na napihljivi platformi, hoja po vodi na slackline, kulinarično tekmovanje, družinske igre z baby centrom, poletni večeri z mini discom in plesno glasbo, iskanje skritega zaklada, spremljanje nogometnega prvenstva, disco party v Pubu Cabana, peka in sladkosti v Slaščičacni Urška, poligon s poganjalci, streljanje z lokom in preživetje v naravi, mednarodni večeri in pomoč pri plesni organizaciji Čateške noči,…

Aktivnosti veliko… za eno spodobno knjigo! :)

V ozadju pa seveda veliko koordinacije in organizacije glede animatorjev, programa, lokacijami izvajanja, predstavitve produktov in ponudbe Čateža in veliko komunikacije med vsemi vpletenimi.

Hvala Terme Čatež.

DOGODEK ANIMACIJA v THERMANI LAŠKO

Hvala Thermani Laško, da smo bili lahko njihovi gostje in za en dan popestrili staro in mlado z našo animacijo, rekviziti, vodno aerobiko …

Let's connect and have some FUN!

Samo en email vas še loči do FUNtastic animacije!

Čas je že, da dobi vaš resort dodano vrednost, zaradi katere se bojo gostje vračali k vam!

Kontaktirajte nas!
Pa še fuuul hitr odgovorimo! :)


Maja Mišić

tazgovorna

maja@fun4u.si

S KOM SODELUJEMO

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for teamfun4u needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

VRH