Hotelska animacija - ponudba - Fun4U

Zagotovite svojim hotelskim gostom najboljšo uporabniško izkušnjo skozi preverjen animacijski program!

Trajni spomini na vašo lokacijo ostanejo za vedno, zato je ključnega pomena, da gostom ponudite kvalitetno obogatitev turistične animacije.

Na destinacijah, kjer izvajamo animacijo, predstavljamo samostojni zabavni oddelek hotela z glavnim ciljem - povečati število vračanja zadovoljnih gostov na vašo destinacijo.

Zavezani k rezultatu

Naša misija je povečati dodano vrednost hotela preko animacijskega programa. Z osebnim pristopom, skozi različne animacijske aktivnosti, vplivamo na večkrat letno vračanje zadovoljnih gostov.

Rešujemo kadrovski izziv

Za vašo destinacijo naredimo izbor usposobljenih animatorjev, jih dodatno izobrazimo, seznanimo z vašim osebjem in vsemi posebnostmi vaše lokacije. Zagotavljamo, da bodo gostje preko animacijske ekipe spoznali vašo zgodbo in se navezali na vašo destinacijo.

»Know how«

Na osnovi večletnih izkušenj imamo preverjen in utečen način uvajanja v lokacijo (od izbora animatorjev, izobraževanj, pisanja animacijskih programov do koordiniranja izvedbe in vodenja celotnega projekta).

Obogatitev turistične ponudbe

S tematskim programom, prilagojenim vaši destinaciji, zadovoljimo vedno obširnejše potrebe in želje gostov. Animacijska ekipa skozi različne pristope aktivno vključi obiskovalca in mu ponudi edinstveno izkušnjo ter popestritev obiska.

Naša obljuba:

Z nami bo vaš delovni proces vedno v koraku s časom. Imamo preverjen sistem kako navdušiti in motivirati goste, da se bodo večkrat letno vračali k vam.

- Samostojna izpeljava projekta z aktivnim sodelovanjem naročnika.
- Priprava pestrega zabavnega programa s tematskimi dnevi.
- Osebni stik, tako z gosti kot tudi s celotnim osebjem in posledično vračanje gostov na vašo destinacijo = dolgoročnost in dodana vrednost.
- Skupna rast v skladu z vizijo vaše destinacije.
- Kvaliteta izvedbe, profesionalni pristop ter kreativnost pri animaciji.

EKIPA

Za ekipo animatorjev, ki izvajajo turistično animacijo, dvakrat letno pripravimo interno izobraževanje na katerem, poleg prenosa znanja, nadgrajujemo ekipno delo in poudarimo pomen turistične animacije. Tako že pred samim delom na terenu poskrbimo, da se ekipa med seboj spozna in poveže kar privede do rezultata - visoko motivirana ekipa, ki na terenu na najvišjem nivoju predstavlja vašo destinacijo.
Razpolagamo z lastno bazo turističnih animatorjev, kar nam omogoča, da za vsako destinacijo posebej naredimo izbor primerne ekipe. Naročniku tako pomagamo pri reševanju kadrovskega izziva, ki v turizmu vsako leto predstavlja večjo oviro.

Nadgradite storitve vaše destinacije s kvalitetno turistično animacijo. Pišite nam in skupaj bomo pripravili program zapomnljivih doživetij za vaše goste!

Samo en email vas še loči do FUNtastične animacije!

PIŠITE nam v spodnji obrazec.
Čas je, da vaš resort dobi dodano vrednost, zaradi katere se bodo gostje vračali k vam!

Let's connect and have some FUN! :)
Zagotovljen odgovor v prej kot 24 urah!


  Maja Mišić

  tazgovorna

  maja@fun4u.si

  S KOM SODELUJEMO

  This error message is only visible to WordPress admins

  Error: No feed found.

  Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  VRH