BODY ZORBING je zabavno adrenalinsko doživetje primeren za vse generacije.

Pri nas jih lahko najamete.

 • 100% zabava, 0% pritožb
 • Primerni so za vse vrste prireditev od rojstnih dnevov do službenih piknikov
 • Body zorbi so VARNI, v njem si dobro zaščiten pred poškodbami
 • Z njimi se lahko zaletavate, igrate nogomet, delate prevale,...
 • Posebne ugodnosti za študentske klube pri najemu

Body zorbing senzacija

Idealna popestritev vašega dogodka

NAROČILO BODY ZORBING ŽOG

Kaj potrebujete za naročilo body zorbing žog?

 1. Prostor: Body zorb žoge lahko uporabljate na travi, snegu, mivki in v telovadnici. Velikost je odvisna od števila najema žog ( priporočamo vsaj 10m x 10m). V kolikor prostora ne najdete vam lahko mi pomagamo.
 2. Datum in čas izposoje: Napišite datum izposoje in časovni okvir
 3. Dodatne želje: Napišite, če želite organizirane zorbing igre v izvedbi našega animatorja, ali samo dostavo na vašo lokacijo.

Odgovorimo v 24 urah. V kolikor ne prejmete našega odgovora v tem času, pišite na luka@fun4u.si, saj obstaja velika verjetnost, da sporočila nismo prejeli. Hvala.

MNENJA

Kaj menijo zadovoljni naročniki o o naših body zorbih?
 • Vaša delavnica oz. dogodek je bil uspešen. Z vašo storitvijo smo bili zadovoljni in v kolikor bo Študentski svet UM v prihodnje pripravljal podobne aktivnosti vas bomo imeli v mislih.
  Primož Šajher, Študentski svet Univerze v Mariboru
 • Vsako leto na našem taboru organiziramo delavnico z body zorbi. Navdušenja otrok ob zabijanju, kotaljenju in ostalih igrah ne moremo opisati. Zorbi so bili super popestritev našega tabora.
  Zavod Navihani polhki
 • Body zorbing je bil zagotovo ena izmed večjih popestritev dogajanja na festivalu. Malce nenavadna aktivnost je kaj hitro privabila množico obiskovalcev, ki so zadevo želeli preizkusiti – takoj. Vsekakor so bili obiskovalci nad body zorbom navdušeni in niti dež jih ni ustavil, da bi prenehali z norčavostjo in zaletavostjo. Mnogi so dalj časa navdušeno čakali, da bi prišli na vrsto. »Odbito je!« je bilo vse, kar so lahko po dogodivščini lahko izkusili.
  Katja Zupančič, Festival ŠVIC
 • V mesecu juniju smo v okviru večjega dogodka za naše naročnike organizirali tudi aktivnosti z body zorbi, ki so se odlično obnesli, saj je bilo veliko smeha, zabave in izrednega interesa tudi za gledalce. Obenem bi želel pohvaliti izredno korekten in profesionalen pristop Petre, ki nam je šla na roko tako z vsemi informacijami kot prilagodljivostjo glede na naše želje. Z veseljem se vas spomnimo ob naslednji priložnosti, ko bomo z vašimi zorbi spet nasmejali kako skupino.
  Tomaž Martinek, Naj tura d.o.o.
 • Body zorbi so bili odlična popestritev našega dogodka. Zabavali so se prav vsi, stari, mladi, najbolj pa otroci! Ekipa body zorba je bila prav tako odlična, vse smo se dogovorili in komaj čakamo, da se zopet dogovorimo za najem in se zabavamo!
  Ekipa ŠD Skopice, ŠD Skopice

PIŠITE NAM

Pridružite se zadovoljnim uporabnikom body zorbinga. Kontaktirajte nas, z veseljem vam pomagamo.


VRH